Φεβρουαρίου 12, 2020

Συνάντηση του Διοικητού της 6ης Υ.Π.Ε. & του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

Πραγματοποιήθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης συνάντηση του Διοικητού της 6ης Υ.Π.Ε. κου Ιωάννη Καρβέλη & του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας κου Βασιλείου Ψυχογυιού.


Μέσα σε κλίμα ειλικρινούς συνεργασίας συζητήθηκαν όλα τα θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Νομού Αρκαδίας , τόσο των κτηριακών υποδομών (Νοσοκομείο - Κέντρα Υγείας - ΤΟΜΥ) όσο & των αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό.
Επίσης αντηλλάγησαν απόψεις και προτάθηκαν λύσεις για τη λειτουργία των Δευτεροβάθμιων Μονάδων (Νοσοκομείο) και το σύστημα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας δήλωσε αρωγός σε συνεργασία και με τους λοιπούς Ιατρικούς Συλλόγους της 6ης Υ.Π.Ε. σε κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στη βελτίωση παροχής ποιοτικών Υπηρεσιών Υγείας προς τους πολίτες.
Εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι μετά από την ενημέρωση του κου Καρβέλη για το Αιμοδυναμικό Τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου , το οποίο υπολειτουργεί ο Διοικητής πραγματοποίησε επίσκεψη στο αντίστοιχο τμήμα και δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει άμεσα ενέργειες για την καθημερινή και απρόσκοπτη λειτουργία του.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ψυχογυιός Βασίλειος                      Αναγνωστάκος Θεοχάρης
         Ιατρός                                                Ιατρός
Ακτινοδιαγνώστης                                  Πνευμονολόγος

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia