Συνάντηση της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ  με το νέο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση πραγματοποίησε, χθες στις 20 Ιανουαρίου 2020, ο Πρόεδρος της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ  κ. Νίκος Καραλής, με το νέο Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Τζανή Αναστάσιο.

Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Καραλής συνεχάρη τον κ.Τζανή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία, χρονίως πασχόντων και των οικογενειών τους στο νοσοκομείο, όπως είναι η προσβασιμότητα, οι θέσεις στάθμευσης ΑμεΑ και την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία και χρονίως πασχόντων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Ο κ. Τζανής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για τη συνάντηση αυτή και δήλωσε πρόθυμος να σταθεί αρωγός στην αποστολή της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσουγια  την καταπολέμηση των διακρίσεων των ΑμεΑ αλλά και όλων των πολιτών, καθώς και την προώθηση και προστασία των δικαιωμάτων τους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο