Δεκεμβρίου 07, 2019

Βασίλης Κοντοζαμάνης: Η προσφορά στην κοινωνία είναι στοιχείο ταυτότητας του Έλληνα (pics)

Στο Μεγανήσι, στον Καστό και τον Κάλαμο, στα τρία μικρά νησιά του Ιονίου με τους λιγοστούς κατοίκους, όπου υλοποίει την όγδοη αποστολή της η Axion Hellas, πραγματοποίησε επίσκεψη ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο κ. Κοντοζαμάνης υπογράμμισε πως «είναι πολύ συγκινητικό να βρίσκεσαι σε απομακρυσμένες περιοχές και να βλέπεις ανθρώπους που δεν έχουν αφήσει τον τόπο τους, μένουν εδώ. Το μόνο που ζητούν από την Πολιτεία είναι τα αυτονόητα και η Πολιτεία οφείλει να τα προσφέρει».

kontozamanis etheloniki drasi2

«Είμαστε εδώ για να δούμε από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων αυτών των περιοχών», επισήμανε ο υφυπουργός Υγείας και διευκρίνισε πως «είναι άλλο να τα διαβάζεις σε ένα έγγραφο και άλλο να τα βλέπεις και να τα μαθαίνεις από τους ίδιους τους κατοίκους, από κοντά».

kontozamanis etheloniki drasi3

Αναφερόμενος στο εθελοντικό έργο της Axion Hellas που προσφέρει ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες σε κατοίκους των απομακρυσμένων περιοχών της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, ο υφυπουργός Υγείας σημείωσε: «Είμαστε εδώ και δίνουμε το «παρών» σε αυτήν την αποστολή της Axion Hellas, γιατί θέλουμε να αναδείξουμε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς, που είναι στοιχείο της ταυτότητας του Έλληνα. Πρέπει να επιβράβευουμε και να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες, που δίνουν το παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλοι».

kontozamanis etheloniki drasi4

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019 09:49

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia