Συνάντηση Καρνιαδάκη - Χρονά για θέματα υγείας και πρόνοιας στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Ποιότητας Ζωής και μέλους του Τομέα Υγείας της ΝΔ κ. Άγγελο Χρονά είχε πριν από λίγες μέρες στην Τρίπολη η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για θέματα υγείας και πρόνοιας και βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα τα Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας της Περιφέρειας.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του κ. Χρονά ως μέλους της ομάδας εργασίας του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας που συγκρότησε ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας.

Σκοπός της συνάντησης που έγινε στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ήταν η προσωπική ενημέρωση του Περιφερειακού Συμβούλου Μεσσηνίας κ. Αγγέλου Χρονά για να αποκτήσει μια σαφή εικόνα και να ιεραρχήσει τις προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής στα θέματα υγείας και πρόνοιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιατρός - Χειρουργός Ογκολογίας κ. Άγγελος Χρονάς έχει συνεργαστεί πολλές φορές μέχρι σήμερα με το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ διοργανώνοντας δράσεις και επιστημονικές ημερίδες ως επιστημονικό στέλεχος του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε θερμά τον κ Χρονά για το ειλικρινές ενδιαφέρον του και δήλωσε την αισιοδοξία της για τη συνεργασία που θα έχει στο άμεσο μέλλον το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης με τη νέα Περιφερειακή Αρχή της Πελοποννήσου.

Με τη σειρά του ο κ. Άγγελος Χρονάς ευχαρίστησε θερμά την κ. Καρνιαδάκη για την ενημέρωση και τη φιλοξενία και δήλωσε ότι τα θέματα υγείας και πρόνοιας θα αποτελέσουν βασικές προτεραιότητες για τη νέα ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου από τη στιγμή που θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα της. 

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia