Ιουνίου 03, 2019

«Εγκέφαλος: Ο Δρόμος Της Απάτης» από το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης και τον Ροταριανό Όμιλο Τρίπολης

ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης

Με μια πρωτοβουλία της Προέδρου του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρου Αποκατάστασης κας. Καρνιαδάκη και του Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Τρίπολης κουΜπηλιώνη, γνωρίζουμε καλύτερα τον ανθρώπινο εγκέφαλο, μια από τις πιο γοητευτικές, πολύπλοκες και αινιγματικές δημιουργίες του Σύμπαντος.

Πόσο δύσκολο είναι μερικές φορές να εμπιστευθούμε τις αποδείξεις που μας προσφέρουν οι αισθήσεις μας... Πόσο επιφυλακτικά συμβιβάζεται ο νους με την πραγματικότητα…

Norman Douglas, 1868-1952, Βρετανός συγγραφέας

Η δυναμική του ανθρώπινου μυαλού, οι ανεξερεύνητες δυνατότητές του και η μοναδικότητα στην αντίληψη και ανάλυση των ερεθισμάτων, συνεχίζουν να αποτελούν πεδίο ενδιαφέροντος και ερευνών για τους επιστήμονες. Αξιοποιώντας κάθε νέα επιστημονική γνώση, ξεκλειδώνουμε προβλήματα επικοινωνίας, αναπτύσσουμε νέες δεξιότητες, αλλάζουμε την οπτική μας και κερδίζουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ομιλητής θα είναι ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Τμήματος Νευροανάδρασης του ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑΑ, Μphil Νευροψυχολόγος κος. Μάριος Σεβρισαριανός. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ Κέντρο Αποκατάστασης στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΗΤΙΣ», την Τετάρτη 06 Ιουνίου, στις 18:30. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και δεξίωση στον προαύλιο χώρο.

palrotary

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia