Το ευχαριστώ του Γ. Τασσιόπουλου στον γιατρό και τους διασώστες του παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρίπολης

Στους αγγέλους του, τον γιατρό και τους διασώστες του παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρίπολης, που τον βοήθησαν να ξαναγεννηθεί μετά το τροχαίο της 7ης Μαρτίου, στέλνει θερμό, ευχαριστήριο μήνυμα ο διευθυντής του ειδησεογραφικού site, Xrimaonline.gr, Γιάννης Τασσιόπουλος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό κο Μπακόπουλο Σταμάτη, τους διασώστες κο Δομάζο Σωτήριο, κο Ασημακόπουλο Γεώργιο, κο Λιακόπουλο Ευάγγελο και κο Ροϊνιώτη Ευστάθιο, που έδωσαν αγώνα ζωής για μένα και τον κέρδισαν», γράφει ο κ. Τασσιόπουλος σε σχετική επιστολή του, τονίζοντας πως θα προσεύχεται γι΄αυτούς.

Ειδικότερα, η επιστολή του κ. Τασσιόπουλου έχει ως εξής:

Προς

τον Διευθυντή του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Τρίπολης

Κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας αναγνωρίσω το ρόλο, που είχε η υπηρεσία σας και οι άγγελοι που τη στελεχώνουν στη σωτηρία μου, μετά το τροχαίο που συνέβη στις 7 Μαρτίου το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Καλαμάτας – Αθήνας.

Ξέρω καλά ότι αν δεν υπήρχαν ο γιατρός και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, σήμερα δεν θα μπορούσα να ονειρεύομαι, να ελπίζω, να ζω.

Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό κο Μπακόπουλο Σταμάτη, τους διασώστες κο. Δομάζο Σωτήριο, κο Ασημακόπουλο Γεώργιο, κο Λιακόπουλο Ευάγγελο και κο Ροϊνιώτη Ευστάθιο, που έδωσαν αγώνα ζωής για μένα και τον κέρδισαν.

Έχασα στο τροχαίο ένα συνεργάτη μου - είμαι σίγουρος ότι και για εκείνον έκαναν τα πάντα για να σωθεί - δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε.

Γνωρίζω ότι δεν μπορώ να σας ανταποδώσω αυτό που κάνατε για μένα.

Στην ομάδα των αγγέλων μου, όμως, έχω να πω ένα πράγμα:

Θα προσεύχομαι για σας πάντα, για να είστε καλά να απολαμβάνετε όσα ονειρεύεστε εσείς και οι οικογένειες σας.

Σας ευχαριστώ, που με βοηθήσατε να ξαναγεννηθώ.

Γιάννης Τασσιόπουλος

Δημοσιογράφος

Διευθυντής Xrimaonline.gr

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia