Ενημερωτική εκδήλωση στην Οβρυά για την πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων | 18 Νοεμβρίου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με την πρόληψη των καρδιολογικών παθήσεων οργανώνουν την προσεχή Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, στις 17.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Θεοτόκου Οβρυάς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο Σύλλογος Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας και το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας.

Η εκδήλωση με τίτλο «Υπέρταση και καρδιά» εντάσσεται στον κύκλο των ενημερωτικών δράσεων της Περιφέρειας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από θέματα πρόληψης και προστασίας της Υγείας.

afisa kardia ditiki ellada

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καρδιολόγος Χρήστος Σταθόπουλος, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσουν ο βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας και Αλληλεγγύης Αντώνιος Χαροκόπος καθώς και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας Γρηγόριος Αλόκριος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο