Προσπάθεια δημιουργίας και αναβάθμισης τμημάτων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eνημέρωση για την λειτουργία και την αναβάθμιση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου έκανε ο διοικητής του νοσοκομείου, Πέτρος Τομάρας.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Z9-zdAa6Bec” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σήμερα , Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Πέτρος Τομάρας με αφορμή την δημοσιοποίηση του Νέου Οργανισμού  (αριθμ. ΦΕΚ 3320/2017 τ.Β) όπου πλέον το Νοσοκομείο  αναβαθμίζεται σε Νοσοκομείο πρώτης κατηγορίας με 420 κλίνες και 150 κλίνες για τις δομές του Ψυχιατρικού Τομέα.

Ο κ. Τομάρας έκανε λόγο για την λειτουργία του βρογχοσκοπίου καθώς και για την αναβάθμιση του Παναρκαδικού νοσοκομείου σε πάρα πολλούς τομείς.Αναβαθμίζονται σε τμήματα το αιμοδυναμικό , η μονάδα εμφραγμάτων,το πνευμολογικό,το νευροχειρουργικό και το στοματικής και γναθοπροσωπικής χειρουργικής. Παράλληλα δημιουργούνται νέα τμήματα όπως το γαστρεντερολογικό και το δερματολογικό.

Ωστόσο ο κ. Τομάρας ανέφερε και την δημιουργία νέας μονάδας χημειοθεραπείας,χειρουργικής θώρακος και μεγάλων αγγείων,μεταναστευτικής φροντίδας και επεμβατικής ακτινολογίας.

Ακόμα αναβαθμίζεται σε τμήμα η ΜΕΘ και δημιουργείται νέο τμήμα της ΜΑΘ. Ο κ. Τομάρας μεταξύ άλλων επεσήμανε πως στην διοικητική υπηρεσία δημιουργούν υποδιεύθυνση οικονομικού και τμήμα προμηθειών,το συμβούλιο θα αναβαθμιστεί σε 7μελες και προβλέπεται και ένας αναπληρωτής διοικητής.

Όμως υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες που  πρέπει να λυθούν που λόγω των δημοσιονομικών περιορισμών δεν έχουν επιλυθεί πλήρως.Παράλληλα ο κ. Τομάρας ανέφερε πως παρόλο τις προσλήψεις που έχει κάνει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο  σε νέες θέσεις προσωπικού και γιατρών πολλές είναι ακόμα οι ελλείψεις στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Κλείνοντας όσον αφορά την δημιουργία ΤΟΜΥ ο κ. Τομάρας μας ενημέρωσε πως έχουν προκηρυχθεί θέσεις γιατρών και για την Αρκαδία αλλά λόγω του ότι δεν καλύφθηκαν πλήρως οι θέσεις προβλέπεται να ακολουθήσει και νέα προκήρυξη για παροχή θέσεων και σε άλλους γιατρούς.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο