Υγεία

Αυστηρές ρυθμίσεις για το κάπνισμα προβλέπει το αντικαπνιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, το οποίο περιλαμβάνει μέτρα για την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ - ΕΚΕΠΥ και προβλέπει τη σύσταση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).
Ανακαλείται από τον ΕΦΕΤ χυμός Αλόης με γεύση ανανά.
Ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό «Ιδιοπαθή Φλεγμονώδη Νοσήματα Εντέρου» την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 τις 11:00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.
Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό αντικαρκινικό φάρμακο. Δείτε ποιο είναι. 

«ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ΚΑΑ» – 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!

Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2019
Με μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΜΗΤΙΣ», η Διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης & Αποθεραπείας«ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» γιόρτασαν τη συμπλήρωση 6 χρόνων λειτουργίας του κέντρου.
Δύο εβδομάδες είχε πολύ έντονους πονοκεφάλους. Νόμιζε ότι ήταν όπως όλες τις άλλες φορές που ταλαιπωρείτο από τις ημικρανίες της. Τα παυσίπονα τα έπαιρνε σαν καραμέλες αλλά αυτή την φορά δεν βοηθούσαν.
Σύμφωνα με μελέτες ο σύγχρονος άνθρωπος είναι πιο ευαισθητοποιημένος σε θέματα υγείας και ασφάλειας συγκριτικά με παλαιότερα έτη, ιδιαίτερα ο νέος άνθρωπος. Οι εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων το γνωρίζουν και παρά την ανυπαρξία σχετικών ιατρικών μελετών, έχουν εγκαινιάσει ευρείες διαφημιστικές εκστρατείες με κεντρικό σύνθημα "το άτμισμα δεν κάνει κακό στην…
Μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου για τις αναπτυξιακές διαταραχές και τα προβλήματα μάθησης - επιτυχημένη η εκδήλωση του ΚΑΑ "ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ" και του Κέντρου Ειδικών Θεραπειών "εξέλιξη" στο Άργος.
Στο πλαίσιο της 74ης Συνόδου της Ολομέλειας του Ο.Η.Ε., πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη Συνάντηση Υψηλού Επιπέδου με θέμα: «Καθολική Κάλυψη Υγείας: Προχωρώντας Μαζί για την Οικοδόμηση ενός Υγιέστερου Κόσμου»,
Σε ανάκληση όλων των παρτίδων του φαρμακευτικού προϊόντος RANITIDINE/MYLAN F.C.TAB 150MG/TAB, προχωρά ο ΕΟΦ.
Σελίδα 1 από 131

logofootermedia