Mary Beauty Salon | Γνωρίστε το “JUVEXIN” την πιο επαναστατική εφεύρεση στη φροντίδα μαλλιών (video)

Στο κομμωτήριο Mary Beauty Salon μπορείτε να βρείτε και να εφαρμόσετε την πιο επαναστατική εφεύρεση στη φροντίδα μαλλιών τα τελευταία 50 χρόνια!  Πρόκειται ένα αντί-γηραντικό σύμπλεγμα πρεωτεϊνών κερατίνης. 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZYQtUDM_xAo” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Αρχικά, υπάρξαν οι κερατίνες και μετά, εξελίχθηκαν σε Juvexin. H GKhair είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιεί τα ωφέλη ομορφιάς του Juvexin, το οποίο μεταφέρεται στα μαλλιά στη φυσική του μορφή. Εξάγεται από αγνό παρθένο μαλλί προβάτου μέσω μιας φιλικής προς το περιβάλλον διαδικασία.

Το Juvexin συνιστάται παγκόσμια σε όλα τα προϊόντα GKhair αποκαθιστώντας τα μαλλιά από το εσωτερικό τους, επιστρέφοντάς τα σε μια πιο νεανική κατάσταση. 

Το Juvexin δεν είναι υδρολυμένο προϊόν, περιέχει ανεπεξέργαστη κερατίνη και αποτελείται από μικρά και μεγάλα μόρια.

Τα μικρότερα μόρια Juvexin διευσδύουν στο εσωτερικό των μαλλιών, βελτιώνοντας και αποκαθιστώντας τα μαλλιά από το εσωτερικό τους, ενώ τα μεγαλύτερα μόρια περιτυλίγονται γύρω από την εξωτερική στιβάδα των μαλλιών, δημιουργώντας μια προστατευτική ασπίδα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες όπως οι υπεριώδεις ακτίνες (UV) και η μόλυνση.

Η GKhair προσφέρει  απαντήσεις στις καθημερινές φροντίδες των μαλλιών και έχει αποκτήσει φήμη ανάμεσα στους κορυφαίους επαγγελματίες κομμωτές για τα καινοτόμα και στην αιχμή της τεχνολογίας προϊόντα της. Με τον καιρό, η εταιρεία αναπτύχθηκε ώστε να κατακτήσει το χώρο των προϊόντων λείανσης μαλλιών παγκοσμίως.

Κατά την ανάπτυξή της, η εταιρεία παρουσίασε νέα προϊόντα και υπηρεσίες και θα συνεχίσει να εστιάζει στην παροχή ανώτερων σειρών από επαγγελματικά προϊόντα φροντίδας μαλλιών.

Το Σύστημα Λείανσης GKhairm με Juvexin είναι ωφέλιμο σε όλους τους τύπους μαλλιών προσφέροντας όμορφα αποτελέσματα που μπορείτε να δείτε και να αισθανθείτε.  

juvexin2

ΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ “Mary Beauty Salon”

  1. Τέλεια Λείανση

  2. Ενδυνάμωση

  3. Extensions

  4. Bαμμένα Ίσια

  5. Ξανθά

  6. Χρώμα

  7. Χτένισμα Διαρκείας

  8. Τέλος στο Φριζάρισμα

  9. Γλυκειά Ανάμιξη

  10. Αγαπημένα Ξανθά Μαλλιά

  11. Hot Bombshell Masque

  12. Miami Beach Bombshell

juvexin3

Κομμωτήριο Mary Beauty Salon

Νεομάρτυρος Παύλου 1

Τρίπολη Αρκαδίας

τηλ: 2710 239880

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο