Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε δύο σημαίνουσες τουριστικές εκθέσεις της Ασίας, στο Ντουμπάι και στην Σεούλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε δύο σημαντικές διεθνείς τουριστικές εκθέσεις της Ασίας συμμετείχε στις αρχές του τρέχοντος μήνα Μαΐου η Περιφέρεια Πελοποννήσου -στην ΑΤΜ (Arabian Travel Market) Dubai 2023, που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι μεταξύ 1 και 4 Μαΐου και στην SIΤF (Seoul Interrnational Travel Fair) Seoul 2023, που διεξήχθη στην Σεουλ, μεταξύ 4 και 7 του ίδιου μήνα.

Η Περιφέρεια συμμετείχε με μπουθ μέσα στα εθνικά περίπτερα του ΕΟΤ, με στόχο την προβολή του προορισμού της Πελοποννήσου. Οι ΑΤΜ και SIΤF είναι δύο από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις Τουρισμού, μέσω των οποίων ανοίγονται νέες επιχειρηματικές δυνατότητες στην Μέση και Απω Ανατολή για επαγγελματίες του εισερχόμενου και εξερχόμενου τουρισμού.

Στη διάρκεια των πιο πάνω διεθνών εκθέσεων, στελέχη της Περιφέρειας, αιρετοί και υπηρεσιακοί, συναντήθηκαν και μίλησαν με πλήθος επαγγελματιών του Τουρισμού απ’ όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας στα μεγαλύτερα brands στο χώρο της φιλοξενίας (ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες κ.λ.π.), τον προορισμό “Πελοπόννησος” με τα αξιοθέατα, τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τις υπηρεσίες του, προετοιμάζοντας και ανοίγοντας νέους δρόμους και προοπτικές συνεργασίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις καινοτόμες τάσεις βιώσιμων ταξιδιών και στον εντοπισμό στρατηγικών ανάπτυξης σε συγκεκριμένους βασικούς τομείς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Νεμέας

Μεγάλη μάχη με τις αναζωπυρώσεις δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις...

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για τον καύσωνα

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ:...

Δροσερό διήμερο 3 και 4 Αυγούστου στη Στεμνίτσα

Δροσερό διήμερο 3 και 4 Αυγούστου στη Στεμνίτσα. Πεζοπορία...

Πανηγύρια 2024 στην Πελοπόννησο

Τα πανηγύρια που έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι 2024...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο