Πληρότητα έως και 98% το τριήμερο της Αποκριάς στα ξενοδοχεία και καταλύματα της Μεσσηνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πληρότητα από 65% τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στο Δήμο Πύλου Νέστορος έως 98% τα ξενοδοχεία μέσω διαδικτύου στην Καλαμάτα και στην Στούπα παρουσιάζουν οι τουριστικές μονάδες της Μεσσηνίας το τριήμερο της Καθαρής  Δευτέρας.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι υψηλή πληρότητα οφείλονται σε σημαντικό βαθμό στο μεγάλο αριθμό κλειστών ξενοδοχείων και αδιάθετων αυτή την εποχή καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης. Πολλά ξενοδοχεία θα ανοίξουν το Πάσχα ή αργότερα ενώ τα περισσότερα  καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι διαθέσιμα μόνο του καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με χθεσινή έρευνα της «Ε» σε ιστοσελίδες αναζήτησης καταλυμάτων δεν υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο διαδικτυακά στο 98% των ξενοδοχείων της Καλαμάτας και της Στούπας, στο 97% της Πύλου, της Μεθώνης και της Κορώνης,  στο 92% της Κυπαρισσίας , στο 87% της Μεσσήνης και στο 83% της Καρδαμύλης.

Σε πλατφόρμες αναζήτησης διαμερισμάτων είναι κλεισμένο το 80% των καταλυμάτων του Δήμου Καλαμάτας, το 71% του Δήμου Δυτικής Μάνης, το 67% του Δήμου Μεσσήνης, το 66% του Δήμου Τριφυλίας και το 65% του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο