Mε FAM TRIPS και στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανοίγει η Σκανδιναβική τουριστική αγορά για τη Μεσσηνία και την Αργολίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πελοπόννησος παρά τις Εθνικές δυσκολίες ενισχύεται στον τομέα του τουρισμού. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με σχεδιασμό και με εξωστρεφείς δράσεις, πέτυχε η Πελοπόννησος να είναι ένας νέος δυναμικός προορισμός που προσελκύει σημαντικούς επενδυτές στο χώρο του τουρισμού.

Ο μεγάλος επιχειρηματικός τουριστικός όμιλος Primera Group που εξακτινώνει τις δράσεις του σε όλη τη Σκανδιναβική τουριστική αγορά, επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μεσσηνία και την Αργολίδα αρχικά και στην πορεία για τη Λακωνία και Κορινθία, από την τουριστική έκθεση WORLD TRAVEL MARKET στο Λονδίνο, όπου με εκπρόσωπό της, είχαμε ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας εκεί, άριστη συνεργασία στο σχεδιασμό και στήριξη της επιχειρηματικής τους προσπάθειας.

Αυτή η επιχειρηματική πρωτοβουλία, με την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Καλαμάτας, θα φέρει και το πρωτοποριακό project των αερόστατων στην Καλαμάτα, καθώς και άλλες δράσεις για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση.

Στα πλαίσια της στήριξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην πολύ σοβαρή αυτή προσπάθεια που θα ξαναφέρει τη Σκανδιναβική τουριστική αγορά στη Μεσσηνία και στην Πελοπόννησο και θα ενισχύσει τον τόπο μας, εντάσσεται και ο προγραμματισμός ταξιδίων εξοικείωσης αρχικά Δανών δημοσιογράφων τη Μ. Πέμπτη και για λίγες ημέρες, όπου θα καταγράψουν τις ομορφιές, τις υποδομές φιλοξενίας και τον πολιτιστικό πλούτο της Μεσσηνίας και της Αργολίδας και στη συνέχεια το δεύτερο fam trip των επιχειρηματιών που επιλέγουν να επενδύσουν στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο.

Στο δεύτερο Fam trip μαζί τους εκπροσώπους των επενδυτών, θα πληροφορήσουμε εκτενέστερα τους πολίτες για περαιτέρω σχεδιασμούς που θα προσδώσουν στη Μεσσηνία πολλά θετικά στον ανταγωνισμό του τουρισμού και θα ενημερώσουμε για τις πτήσεις , τις έξυπνες πρωτοβουλίες του επενδυτικού ομίλου και άλλα στοιχεία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο