Δημιουργία Cluster λιμενικών υποδομών και ακτοπλοϊκή σύνδεση της Ανατολικής Πελοποννήσου και του Αργοσαρωνικού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα θέματα της τουριστικής συνεργασίας και της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Ανατολικής Πελοποννήσου και του Αργοσαρωνικού, αποτέλεσαν το αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Αττικής κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου και των Δημάρχων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, κ. Παναγιώτη Μαντά και κ. Χαράλαμπου Λυσίκατου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων της Περιφέρειας Αττικής στον Πειραιά και ήταν πολύ παραγωγική, σύμφωνα με δηλώσεις των συμμετεχόντων. Η δημιουργία Cluster μεταξύ των Δήμων και των Λιμενικών Ταμείων του Αργοσαρωνικού, των Κυθήρων και της Ανατολικής Πελοποννήσου, αποτελεί το εργαλείο που θα υποστηρίξει την εξωστρέφεια της περιοχής και τη δημιουργία κοινού τουριστικού προϊόντος.

Η επόμενες συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στις πρωτεύουσες των Δήμων Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας (Άστρος & Λεωνίδιο), αφού πραγματοποιηθούν επισκέψεις από παράγοντες του χώρου, οι οποίοι θα εξετάσουν τα λιμάνια του Παράλιου Άστρους και Τυρού. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παράλιου Άστρους, κ. Νίκος Κωνσταντίνου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο