Η προώθηση των ελληνικών προορισμών μέσω του προγράμματος EDEN

Η προώθηση των ελληνικών προορισμών μέσω του προγράμματος EDEN στη συνάντηση της Αν. Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και Εθνική Πρέσβειρα EDEN κα Βούλα Πατουλίδου.

Η κα Πατουλίδου, Χρυσή Ολυμπιονίκης με σημαντική προσφορά στην παγκόσμια προβολή της Χώρας και με ενεργό συνεισφορά στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας, επελέγη ως Εθνική Πρέσβειρα στο πρόγραμμα EDEN για την προβολή των βραβευμένων ελληνικών προορισμών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι εθνικοί Πρέσβεις EDEN καλούνται να προωθήσουν το μήνυμα: «Η Ευρώπη είναι γεμάτη από κρυμμένους θησαυρούς που αξίζει να ανακαλυφθούν» καθώς και να προάγουν την ιδέα ενός υγιούς, οικολογικά φιλικού και βιώσιμου τουρισμού και τρόπου ζωής.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη νέων τουριστικών προορισμών, μη παραδοσιακών και μη ανεπτυγμένων που αναπτύσσονται τουριστικά σύμφωνα με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης. Από το 2007, έχουν βραβευθεί 6 ελληνικοί προορισμοί: Φλώρινα, Γρεβενά, Λέσβος, Σέρρες, Δελφοί και Μαραθώνας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο