Ημερίδα με τίτλο « Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου ως προορισμός Τουρισμού Υγείας »

Ημερίδα με τίτλο « Ανάπτυξη και προώθηση της Πελοποννήσου ως προορισμός Τουρισμού Υγείας » συνδιοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου και το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/M-UtUHEOOfA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η ημερίδα που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 17:30 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στο 2ο χλμ. Παλαιάς επαρχιακής οδού Τρίπολης Τεγέας στην Τρίπολη.

Χαιρετισμό απεύθυναν στην ημερίδα ο Δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και η κα Αικατερίνη Καρνιαδάκη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ καθώς και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλης. Τον συντονισμό της συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος κ.Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Κεντρικός εισηγητής της ημερίδας ήταν ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης M.D, Ph.D, Director της healthcare cybernetics ο οποίος θα αναφερθεί στον τρόπο προώθησης και στην αξία του Τουρισμού Υγείας. Επιπλέον εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν από την κα Αγγελική Κατσάπη Διεθνής Επιθεωρήτρια Υπηρεσιών Υγείας – Ιατρικού Τουρισμού, Temos International (Πιστοποίηση και Διαπίστευση) και από την κα Κατερίνα Εξακουστίδου MBA, Co owner, Vitabroad (Ο ρόλος της Διαμεσολάβησης).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο