Πραγματοποιήθηκε στην Τριφυλία το 1o Forum για τον τουρισμό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου το 1o Forum για τον τουρισμό στην Τριφυλία. Μια πρωτοβουλία του Δήμου Τριφυλίας και της ένωσης και της ξενοδόχων και ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής.

Η ALTERNA MESSINIA ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή στην πρόσκληση και βρέθηκε στην Κυπαρισσία με πολυπληθή ομάδα συνεργατών, που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ημερίδα και τους πολύ αξιόλογους ομιλητές.

Στα πλαίσια του συνεδρίου έγινε ενημέρωση των επαγγελματιών της Μεσσηνίας για διάφορα θέματα ενόψει της τουριστικής σεζόν. Προέκυψαν ακόμη ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων για το κλείσιμο συμφωνιών σε τουριστικά πακέτα.

Χαιρετίζουμε κάθε προσπάθεια που προάγει το τουριστικό Μεσσηνιακό προϊόν και είμαστε αρωγοί στις όποιες κινήσεις συντελούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την πρόσκληση και την φιλοξενία τόσο τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Κατσίβελα όσο και τον πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων & Ιδιοκτήτων τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας κ. Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο