Γραφεία τουρισμού και τουριστική ιστοσελίδα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επαναπροσέγγιση στο θέμα της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου επιχειρεί η περιφερειακή αρχή, καθώς -όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, σε συνέντευξη Τύπου, στην Τρίπολη, το μεσημέρι την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/gSeQU7Ew-xI?start=914″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Π. Νίκας παραδέχθηκε ότι η Περιφέρεια “παρά τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που έχουν ξοδευτεί τα προηγούμενα χρόνια, βρίσκεται χαμηλά καθώς συνεισφέρει μόλις το 2,5% στο ετήσιο εισόδημα της χώρας μας από τον τουρισμό”, δεσμευόμενος ότι έχει ξεκινήσει ήδη “υπερπροσπάθεια σε όλους τους τομείς”.

Στο πλαίσιο αυτό, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2020 θα λειτουργήσουν τουριστικά γραφεία σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Περιφέρειας, αρχής γενομένης από τη Σπάρτη:

“Στις 15 Ιανουαρίου, θα έλθει στο Περιφερειακό Συμβούλιο προς έγκριση η σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου Σπαρτιατών και της Πελοπόννησος Α.Ε. για τη λειτουργία του τουριστικού γραφείου Σπάρτης. Ο χώρος υπάρχει και θα ακολουθήσει πρόσληψη προσωπικού, από τη Λακωνία”.

Θα ακολουθήσουν, συνέχισε ο Π. Νίκας, γραφεία τουρισμού στην Τρίπολη και την Κόρινθο, υπενθυμίζοντας ότι τέτοιες δομές λειτουργούν ήδη στην Καλαμάτα, το Ναύπλιο και το Λουτράκι.

Τέλος, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε τη δημιουργία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου μιας τουριστικής ιστοσελίδας με συχνή ενημέρωση και με περιεχόμενο που θα προβάλει κάθε πτυχή της Πελοποννήσου, προσθέτοντας ότι η περιφερειακή αρχή δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή της περιοχής μας στα ηλεκτρονικά μέσα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο