Χριστούγεννα στο παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σάλτσμπουργκ Βρίσκεται στα δυτικά της Αυστρίας, σε υψόμετρο 425 μ. και θεωρείται μία από τις πιο παραμυθένιες πόλεις.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/DwCjahD25Lk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η περίτεχνη μπαρόκ αρχιτεκτονική με αναγεννησιακά στοιχεία, οι γοτθικοί καθεδρικοί ναοί, οι επιβλητικές όπερες, τα πολυτελή παλάτια και το «πνεύμα» του Μότσαρτ να κινείται στα πλακόστρωτα σοκάκια της γενέτειρας του σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν αφού θα αισθανθείτε πρωταγωνιστής σε ένα ιστορικό παραμύθι.
Με γραφικά χωριά, απέραντες κοιλάδες και φυσικά την παλιά πόλη που είναι στη λίστα των Μνημείων της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, το αριστοκρατικό Σάλτσμπουργκ εντυπωσιάζει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Είναι ένας από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης με περίπου 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες ετησίως, και ψηλά στη λίστα προτίμησης των Ελλήνων τουριστών την περίοδο των Χριστουγέννων.


Konstantinos Mil. Anagnostou
www.chiosphotos.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο