4ήμερη χριστουγεννιάτικη εκδρομή από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τετραήμερη εκδρομή από την Arcadian Tours σε Ονειρούπολη Δράμας (Στο Χωριό του Άη Βασίλη) – Θεσσαλονίκη – Λουτρά Πόζαρ και Παναγία Σουμελά από τις 12 έως 15 Δεκεμβρίου 2019.

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού “Arcadian Tours” της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.  γίνεται γνωστό -εν όψη των Χριστουγέννων- οτι έχει προγραμματιστεί από τις 12 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2019 τετραήμερη εκδρομή για Δράμα (Ονειρούπολη – Χωριό Άη Βασίλη) –Θεσσαλονίκη – Λουτρά Πόζαρ και στην Παναγία Σουμελά.

Το Πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019: Αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 07:00 το πρωί και μέσω Ε.Ο. Τρίπολης – Αθήνας – Λαμίας και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη. Αφού τακτοποιηθούμε σε κεντρικό ξενοδοχείο 4 αστέρων, η υπόλοιπη ημέρα θα είναι ελεύθερη για να θαυμάσουμε μια υπέροχη πόλη με τον Θερμαϊκό κόλπο, το Λευκό Πύργο, τη Λεωφόρο Νίκης, την Πλατεία Αριστοτέλους και την Άνω Πόλη. Διανυκτέρευση.Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019: Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τα Λουτρά Πόζαρ’. Σε έναν τόπο που προσδίδουν ξεχωριστή ομορφιά οι φυσικοί καταρράκτες κατά μήκος του ποταμού, με ιαματικό νερό, όπου μπορεί ο επισκέπτης να κάνει το μπάνιο του τόσο για λόγους υγείας όσο και για λόγους αναψυχής. Επίσης, ειδυλλιακά καφέ προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην καρδιά της καταπράσινης φύσης. Ένα από αυτά βρίσκεται δίπλα στη μεγάλη εξωτερική πισίνα η οποία λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με ιαματικό νερό και είναι κατάλληλη για την ίαση, την άθληση και την ψυχαγωγία όλων των ηλικιών.Διαμορφωμένα μονοπάτια, μετά την πισίνα, επιτρέπουν την εξερεύνηση του φαραγγιού και οδηγούν στο μεγάλο καταρράκτη, ύψους 22 μέτρων, σε υψόμετρο 400 μέτρα.

Μετά την επίσκεψή μας στα Λουτρά θα αναχωρήσουμε για την Θεσσαλονίκη. Βράδυ ελεύθερο.Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για μια πόλη που δεν διαλαλεί την ομορφιά της και που παρουσιάζει αυθεντικές εικόνες Ελλάδας. Πρόκειται για την Δράμα. Εκεί θα επισκεφτούμε την Ονειρούπολη και το χωριό του Άη Βασίλη. Με σεβασμόαπέναντι στην αθωότητα κάθε παιδικής ψυχής, θα επισκεφτούμε το ομορφότερο και πιο παραμυθένιο, χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας. Θα θαυμάσουμε την μαγική διαδρομή, το σπίτι του Άη Βασίλη, το Δάσος των Ευχών και της Ελπίδας και πολλές άλλες μαγικές χριστουγεννιάτικες εικόνες. Μετά την επίσκεψή μας στην Ονειρούπολη θα αναχωρήσουμε για την Θεσσαλονίκη. Βράδυ ελεύθερο.

Τέλος την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τον φρουρότων Βορείων συνόρων της Ελλάδος και το ιερό κέντρο του ποντιακού πολιτισμού, τηνΙερά Μονή Παναγίας Σουμελά. Μετά το προσκύνημά μας θα αναχωρήσουμε για τον δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό μέσω της Εγνατίας Οδούθα επιστρέψουμε στην Τρίπολη.Η Τιμή συμμετοχής: 165 € και περιλαμβάνει:1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο Τρίπολη – Θεσσαλονίκη – Λουτρά Πόζαρ – Δράμα –Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά – Τρίπολη2. Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο 4* με πρωινό στη Θεσσαλονίκη.

Δεν περιλαμβάνει: Εισόδους σε Μουσεία, Αρχαιολογικούς Χώρους και Πολιτιστικές Δράσεις.

Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 80 €Σημείωση: Συνεχίζονται από την “Arcadian Tours”οι κρατήσεις θέσεων για την Προγραμματισμένη 3ήμερη εκδρομή για “Ιωάννινα – Μέτσοβο – Ζαγοροχώρια” τις 22 έως 24Νοεμβρίου 2019.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710-223 614 / 2710 -222 560 & 6988010000 και στην ιστοσελίδα μας www.arcadiantours.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο