Πάνω από 1000 τουρίστες σε Καλαμάτα και Ναύπλιο με το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoclassica

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο λιμάνι της Καλαμάτας κατέπλευσε, χθές Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015, το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoclassica, υπό ιταλική σημαία, στο οποίο επιβαίνουν 1.023 επιβάτες και πλήρωμα 557 ατόμων. Το σκάφος ήλθε περί τις 9.00, προερχόμενο από το λιμάνι της Νάπολης στην Ιταλία και θα αποπλεύσει στις 20.00 με προορισμό το λιμάνι του Ναυπλίου.

Τους επισκέπτες, κυρίως Γάλλους, Γερμανούς και Ιταλούς, που αποβιβάσθηκαν από το Costa Neoclassica υποδέχθηκε αντιπροσωπεία αιρετών και υπαλλήλων του Δήμου Καλαμάτας και τους προσέφερε χάρτες και κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες. Στο χώρο κατάπλου εφαρμόσθηκαν από το Λιμενικό Σώμα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, ενώ εκτός αυτού υπήρξε συμβολή και από τη Δημοτική Αστυνομία.

Οι περισσότεροι από τους τουρίστες περιηγήθηκαν την Καλαμάτα, είτε με τα πόδια, είτε με αστικό λεωφορείο, είτε με ταξί. Επίσης, ορισμένοι επισκέπτες πήγαν εκδρομή με τουριστικά λεωφορεία στις γύρω περιοχές. Δύο λεωφορεία είχαν προορισμό την Αρχαία Μεσσήνη, δύο τη Μάνη, δύο την Πύλο και ένα τον Μυστρά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο