Ιουνίου 05, 2019

Μονοήμερη Κρουαζιέρα για Ύδρα και Σπέτσες από την Arcadian Tours την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί Μονοήμερη Κρουαζιέρα για την Ύδρα και τις Σπέτσες στις 28 Ιουλίου 2019.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019 στην Τρίπολη θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στις 6:30 το πρωί και μέσω της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Κορίνθου φτάνουμε στο κοσμικό στέκι της Πελοποννήσου, το Πόρτο Χέλι, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε με το καράβι για την κρουαζιέρα μας.

Θα ξεκινήσουμε την θαλάσσια εκδρομή μας στον Αργοσαρωνικό με πρώτο προορισμό το νησί της Ύδρας.

ydra

Κατά την διάρκεια της εκδρομής θα έχουμε ξενάγηση της περιοχής, όπου θα δούμε τις βίλες των εφοπλιστών αλλά και το νησί Δοκός, στο οποίο έχει βρεθεί ένα από τα αρχαιότερα ναυάγια του κόσμου.

Μόλις φτάσουμε στην Ύδρα θα μείνουμε για λίγες ώρες για καφέ και φαγητό. Στο νησί ο καθένας θα μπορεί να επισκεφτεί διάφορα μέρη του νησιού, όπως το Ιστορικό Μουσείο, το Μουσείο Κουντουριώτη, την Σχολή Εμποροπλοιάρχων αλλά και τα αρχοντικά των Μιαούλη, Τομπάζη και Κουντουριώτη.

Μετά την επίσκεψή μας στο νησί της Ύδρας θα μας περιμένει το καράβι να αναχωρήσουμε για τον δεύτερο προορισμό μας, τις Σπέτσες.

Εκεί θα κάνουμε την δεύτερη στάση για να ξεναγηθούμε στις ομορφιές του νησιού με σημαντικά αξιοθέατα το Αρχοντικό της Μπουμπουλίνας και το Μουσείο.

Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε από τις Σπέτσες για το Πόρτο Χέλι, όπου θα μας περιμένει το λεωφορείο της εταιρείας για να επιστρέψουμε στην Τρίπολη.

Η τιμή συμμετοχής είναι στα 33 € με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων 20 € και περιλαμβάνει:

  1. 1. Το λεωφορείο Τρίπολη – Πόρτο Χέλι – Τρίπολη

  2. Το εισιτήριο της κρουαζιέρας με το καράβι Πόρτο Χέλι – Ύδρα – Σπέτσες – Πόρτο Χέλι.

  3. Τον ξεναγό καθ' όλη την διάρκεια της κρουαζιέρας.

 Ενώ δεν περιλαμβάνειΕισόδους σε Μουσεία.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710-223 614 / 2710 -230 140 & 6988 010000 και στην ιστοσελίδα μας  www.arcadiantours.gr

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia