Νοεμβρίου 29, 2020

Επιμορφωτικό Σεμινάριο: "Ο προϋπολογισμός του ξενοδοχείου - Επιχειρησιακά θέματα μιας ξενοδοχειακής μονάδας" | Καλαμάτα, 14 & 15/3/19

Μαρτίου 06, 2019

Η ΕτΑΠ Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας και το Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων «Μαγική Μεσσηνία» στα πλαίσια της δια βίου μάθησης και της ενδυνάμωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας διοργανώνει 8ωρο αυτοχρηματοδοτούμενο Επιμορφωτικό Σεμινάριο. 

Το ως άνω Επιμορφωτικό Σεμινάριο φέρει τον τίτλο «Ο προϋπολογισμός του ξενοδοχείου - Επιχειρησιακά θέματα μιας ξενοδοχειακής μονάδας» και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 και ώρες 17:00 – 21:00 στις εγκαταστάσεις της ΕτΑΠ (οδό Ηροδότου 6 & Κανάρη) στην Καλαμάτα.

Το Σεμινάριο αφορά στελέχη, προϊσταμένους και ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων και ξενοδοχειακών μονάδων ανεξαρτήτου μεγέθους και είναι ένα πρακτικό εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση, διοίκηση και υποστήριξη μιας τουριστικής επιχείρησης.

Εισηγητής θα είναι ο Δρ. Καμπούρης Δημήτριος, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος και CEO Συμβουλευτικής Εταιρείας με έδρα την Αθήνα που παρέχει χρηματοοικονομική υποστήριξη, προγραμματισμό και έλεγχο.

Το κόστος του Σεμιναρίου έχει καθοριστεί στα 70€/άτομο και διαμορφώνεται σε 55€/άτομο αν πρόκειται για περισσότερες από μια συμμετοχές από την ίδια επιχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ΕτΑΠ τηλ. 27210 24174, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας τηλ. 27210 62212 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia