ΚΤΕΛ Αρκαδίας: 4ημερη εκδρομή της αποκριάς σε Καβάλα - Ξάνθη - Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης - Δράμα - Σέρρες - Λίμνη Κερκίνη - Τυρναβος

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματιστεί τετραήμερη Εορταστική Αποκριάτικη Εκδρομή από τις 8 έως τις 11 Μαρτίου 2019 για Καβάλα - Ξάνθη - Ι.Μ Παναγίας Εικοσιφοινίσσης - Δράμα - Σέρρες - Λίμνη Κερκίνη και Τύρναβο.

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει καθοριστεί ως εξής:

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 07:00 το πρωί και μέσω Ε.Ο. Τρίπολης – Αθήνας – Λαμίας - Θεσσαλονίκης και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε σε μια από τις καλλονές της Μακεδονίας, την αρχοντική πόλη της Καβάλας.

Πρόκειται για μια πόλη χτισμένη στους πρόποδες του όρους Σύμβολο με την πανέμορφη παλιά πόλη, το λιμάνι αλλά και την νέα πόλη. Εκεί αφού φτάσουμε θα γίνει η παραλαβή των δωματίων στο ξενοδοχείο Esperia και το βράδυ θα είναι ελεύθερο για να κάνουμε βόλτα στην πόλη.   

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για το αρχαιότερο μοναστήρι στην Ελλάδα, την Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα προσκυνήματα της Μακεδονίας, με την αχειροποίητο θαυματουργό εικόνα της.

Μετά το προσκύνημά μας θα αναχωρήσουμε για την πόλη της Δράμας και των Σερρών. Εκεί θα καθίσουμε για καφέ ή φαγητό και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης.

Η τεχνητή λίμνη βρίσκεται ΒΔ του Νομού Σερρών και αποτελεί έναν από τους 10 Υγρότoπoυς Διεθνούς Σημασίας της Ελλάδας.

Το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για την Αμφίπολη και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Καβάλα. Το βράδυ είναι ελεύθερο.   

Την Κυριακή των Αποκριών 10 Μαρτίου 2019 ανήμερα της Κυριακής των Αποκριών θα αναχωρήσουμε για την Ξάνθη, για να παρακολουθήσουμε το μεγαλύτερο καρναβάλι της Βόρειας Ελλάδας και το δεύτερο μεγαλύτερο στην Ελλάδα.

Εκεί θα παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης και το Ξανθιώτικο Καρναβάλι.

Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην Καβάλα.Τέλος την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019 το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για την επιστροφή στην Τρίπολη.

Θα κάνουμε Κούλουμα στον Τύρναβο, όπου θα παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό Μπουρανί και στην συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Τρίπολη. 

 Η Τιμή συμμετοχής είναι στα 160 € και περιλαμβάνει:    

1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο Τρίπολη – Καβάλα – Σέρρες – Δράμα - Ξάνθη –  Τύρναβος – Τρίπολη. 

2. Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο με πρωινό. 

Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 80 €

Τηλέφωνα για πληροφορίες και κρατήσεις: 2710 223614, 2710 230140, 6988 010000

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019 18:29

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia