Ολοκληρώθηκε το 2ο Tennis AEK Tripolis Tour 2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2ο εσωτερικό τουρνουά του ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης tennis aek tripolis league tour 2 ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 15/6/2016 στην κατηγορία των ανδρών.

Στο εσωτερικό τουρνουά έλαβαν μέρος αθλητές και μέλη του ομίλου ΑΕΚ που για περισσότερο από έναν μήνα αγωνίστηκαν τόσο σε ταμπλό ομίλων Round Robin, όσο και σε knock out αγώνες κατά το κυρίως ταμπλό. Νικητής του 2ου tennis aek tripolis league tour 2 αναδείχτηκε ο Θύμιος Μανιάτης με 2ο τον Αναστόπουλο Νίκο και στην τρίτη θέση τους Νικολόπουλο Χρήστο και Σωτηριάδη Κυριάκο.

Οι απονομές των επάθλων στους νικητές έγιναν στην τελική γιορτή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, προς τιμή των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίου 2016. Τις απονομές έκανε ο ταμίας της επιτροπής διοίκησης του ομίλου κ. Μαρκόπουλος Παντελής. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ ευχαριστεί πολύ όλους τους συμμετέχοντες ανανεώνοντας το ραντεβού για τις αρχές Ιουλίου όπου θα διεξαχθεί το 3ο κατά σειρά εσωτερικό τουρνουά με την ονομασία tennis aek tripolis league tour 3.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο