3η θέση για Γκουντάνη & Αντωνίου του ομίλου τένις της ΑΕΚ στα Λεωνίδεια 2016

Οι διακρίσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και αυτή την χρονιά στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

 Στην κατηγορία των γυναικών οι αθλήτριες του ομίλου μας Γκουντάνη Γεωργία και Αντωνίου Αναστασία κατέκτησαν από κοινού την 3η θέση στο τουρνουά των γυναικών +14 που γίνεται εδώ και 2 εβδομάδες στην Σπάρτη από τον ΟΑΣ με την ονομασία Λεωνίδεια Sparta Tennis Open 2016. Οι αθλήτριες μας στο πρώτο τουρνουά open της χρονιάς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό παίζοντας σπουδαία παιχνίδια μέχρι τους ημιτελικούς της διοργάνωσης.
Η Αντωνίου στον 2ο γύρου του ταμπλό (1ος γύρος bye) αντιμετώπισε και επικράτησε της Ψαράκη με 2-0 σετ και στην οκτάδα της Καραναγνώστη με το ίδιο σκορ. Στον ημιτελικό όμως ηττήθηκε σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από την Μπουρτσουκλή με το ίδιο σκορ, κατακτώντας την 3η θέση του open. Την ίδια πορεία αλλά στο κάτω μέρος του ταμπλό ακολούθησε και η Γκουντάνη, επικρατώντας στους 16 (1ος γύρος bye) της Καζά με 2-0 σετ και της Τρακάκη με το ίδιο σκορ 2-0 στην οκτάδα. Στον ημιτελικό όμως, παίζοντας εμφύλιο αγώνα με την συναθλήτρια της στην ΑΕΚ, Vuorella, ηττήθηκε με 2-0 σετ κατακτώντας και αυτή την 3η θέση του open.Τα βλέμματα του ομίλου στέκονται πλέον στις δύο αθλήτριες μας, που συνεχίζουν στα Λεωνίδεια Sparta Tennis Open 2016. Την Καραναγνώστη και την Vuorella, οι οποίες θα αγωνιστούν στους τελικούς του consolation και του κυρίως ταμπλό αντίστοιχα.

Ο όμιλος θα ήθελε επίσημα να συγχαρεί και τις δύο αθλήτριες Γκουντάνη και Αντωνίου για την πρώτη τους φετινή διάκριση. Επίσης τους εύχεται καλή συνέχεια στα τουρνουά που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το Πανελλήνιο σχολικό, όπου αγωνίζεται η Αντωνίου Αναστασία τις επόμενες ημέρες

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο