Aγωνιστικός απολογισμός του ομίλου τενις της ΑΕΚ Τρίπολης στο 1ο Πανελλαδικό Ε2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόλυτη επιτυχία οργανωτικά αλλά και αγωνιστικά έκλεισε το 1ο Ε2 για το 2016 στην Τρίπολη για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ.

Στο πρώτο Πανελλαδικό τουρνουά όπου συμμετείχαν οι αθλητές του ομίλου μας για την φετινή χρονιά, στο κυρίως ταμπλό, στους 32 καλύτερους της διοργάνωσης, συμμετείχαν οι Παπαηλίου Βάσια, Λαμπρόπουλος Παναγιώτης και Κανελλόπουλος Πέτρος στην κατηγορία των 16 ετών, η Κανελλάκη Χρυσούλα και ο Λαμπρόπουλος Κλέμ στην κατηγορία των 14 ετών και οι: Βουδούρη Μιλένα, Λαμπροπούλου Σήλια, Νασιάκος Γιώργος, Αναστόπουλος Παναγιώτης, Καραναγνώστης Κων/νος και Νασιάκος Ιάσονας στην κατηγορία των 12 ετών. Επίσης στα προκριματικά του 1ου Πανελλαδικού και με πολύ καλές εμφανίσεις, χωρίς όμως να προκριθούν στο κυρίως ταμπλό έλαβαν μέρος τα 10άρια Λαμπρόπουλος Μιχάλης και Λαμπρόπουλος Άγγελος στα αγόρια κάτω των 12 ετών, η Αλιμίση Σωτηρία, Παντώτη Δανάη και Κυρίμη Ήλια στα κορίτσια κάτω των 12 ετών, ο Δαβλάντης Κων/νος, ο Παπαγεωργίου Δημήτρης, ο Αναστόπουλος Νίκος και η Καραναγνώστη Μαρία στα 14άρια.

Από τους παραπάνω παίχτες στους 16 του κυρίως ταμπλό μετά από νίκη στον πρώτο γύρο πέρασαν οι: Νασιάκος Γιώργος και Βουδούρη Μιλένα στα 12άρια ενώ η Λαμπροπούλου Σήλια προχώρησε μέχρι την 8άδα.

Η επιτροπή διοίκησης καθώς και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν τους αθλητές και τους εύχονται καλή συνέχεια στο επόμενο ε3, που θα γίνει σε λίγες ημέρες σε Δαλαμανάρα (Athlisis Tennis Club AK14) και Τρίπολη (ΑΕΚ Τρίπολης ΑΚ12-16).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανατροπή ΙΧ στον δρόμο Κιάτο – Σούλι – Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σύμφωνα με το Korinthostv.gr στον επαρχιακό...

Επίδομα μητρότητας: Άνοιξε η πλατφόρμα

Στο «αέρα» βρίσκεται η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Τρίπολης

Την Παρασκευή 19/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Δήμος Μεγαλόπολης: Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, κομμένων κλαδιών και χόρτων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης συνεχίζει καθημερινά την...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο