Χάλκινη η Παπαχρήστου στο Παγκόσμιο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Βούλα Παπαχρήστου έφερε το δωδέκατο μετάλλιο στην Ελλάδα σε Παγκόσμιο κλειστού στίβου, αφού κατέκτησε την τρίτη θέση στο άλμα εις τριπλούν στη διοργάνωση του Πόρτλαντ.

Η Βούλα Παπαχρήστου επέστρεψε στις μεγάλες διοργανώσεις κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η 26χρονη πρωταθλήτρια έκανε άλμα στα 14,15μ. και παρότι δεν ήταν πολύ μεγάλο, κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Η Παπαχρήστου έκανε μόλις ένα έγκυρο άλμα, το δεύτερό της, ωστόσο ήταν αρκετό για να της δώσει το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στη διοργάνωση, μετά από το χάλκινο της Κατερίνας Στεφανίδη στο άλμα επί κοντώ.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γιουλιμάρ Ρόχας από τη Βενεζουέλα επίσης με μόλις ένα έγκυρο άλμα στα 14,41μ., ενώ το αργυρό κατέληξε στη Γερμανίδα Κρίστιν Γκίρις, η οποία με 14,30μ. σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοσή της.

Το 14,15μ. της Παπαχρήστου ήταν μόλις κατά ένα εκατοστό πιο καλή επίδοση από εκείνη της Κετούρα Όρτζι, η οποία στην έκτη προσπάθειά της έκανε 14,14μ. και κατετάγη τέταρτη.

Η Παπαχρήστου επέστρεψε στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για ρατσιστικό tweet.

Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι πήδηξε φέτος 14,21μ., εννέα εκατοστά κάτω από το όριο, ωστόσο η επίδοσή της ήταν μεταξύ των 16 καλύτερων, με συνέπεια να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο