Τρείς πρωτιές για τον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο 1ο Ε3 της χρονιάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι επιτυχίες συνεχίζονται και αυτή την χρονιά για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Τρείς θέσεις σε τρείς διαφορετικές κατηγορίες για κορίτσια του Γιώργου Παπαδόπουλου στο 1ο Ε3 τουρνουά που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Νίκης Πατρών.

Ο λόγος για τις αθλήτριες: Λαμπροπούλου Σήλια για την 2η θέση στην κατηγορία 12 ετών, Κανελλάκη Χρυσούλα για την 2η θέση στην κατηγορία 14 ετών και για την Παπαηλίου Βάσια για την 3η θέση στην κατηγορία 16 ετών. 

Αναλυτικότερα η Λαμπροπούλου no1 του ταμπλό επικράτησε διαδοχικά των Κάλλιστρου (Νίκη Πατρών), Μακρυγιώργου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-0 σετ και της Ασένοβα στα ημιτελικά (ΟΑ Καλαμάτας) με 2-1 σετ. Στον τελικό ηττήθηκε από την Ζούγρα no2 του ταμπλό με 2-1 σετ κατακτώντας την 2η θέση. Η Κανελλάκη στα 14άρια επικράτησε της Τροιάνου (Μορέας) με 2-0 σετ, της Βλαστού (Αιγιαλείας) και της Χιωτίνη (Λουτράκι) με 2-1 σετ αντίστοιχα. Στον ημιτελικό επικράτησε της Κουλουμπού (ΟΑ Καλαμάτας) με 2-0 σετ, αλλά ηττήθηκε στον τελικό από την Μέλλου, no 1 του ταμπλό, (Ναυπλιακος) με 2-0 σετ κατακτώντας και αυτή την 2η θέση. Η Παπαηλίου στην κατηγορία των κοριτσιών 16 ετών έχοντας μικρότερο ταμπλό  επικράτησε της Παπαδέα (ΟΑ Ρίου) με 1-ο σετ (ret) αλλά στον ημιτελικό ηττήθηκε από την Καμπιώτη (Ζάκυνθινός) με 2-0 σετ κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά. Για την ιστορία την πρώτη θέση του Ε3 κατέκτησε η Κάλλιστρου (Νίκη Πατρών). 

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν τις τρείς αθλήτριες του συλλόγου για τα πρώτα τους αποτελέσματα και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο