Είκοσι εννέα όρια για την προαγωνιστική ομάδα του KOAT

Με μία πολύ καλή εμφάνιση οι αθλητές και αθλήτριες της προ-αγωνιστικής μας ομάδας κατέκτησαν δύο πρώτες θέσεις, τρεις δεύτερες και πέντε τρίτες, ενώ από την αγωνιστική ομάδα κατακτήθηκε ένα ακόμη όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στην δεύτερη χειμερινή περιφερειακή ημερίδα ορίων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στην Πάτρα.

 

Η αγωνιστική μας ομάδα εκπροσωπήθηκε από τις αθλήτριες Διαμαντοπούλου Μαρία, Παρασκευοπούλου Ιωάννα και Πλαϊτη Σοφία η οποία και κατέκτησε ένα ακόμα όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 50μ. ελεύθερο (κατηγορία Παγκορασίδων Α’), ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό συμμετοχών μας στο Πρωτάθλημα σε 29, αριθμό ρεκόρ για την ομάδα μας!!!!!!

Για την προ-αγωνιστική ομάδα στην πρώτη τριάδα βρέθηκαν οι:
• Μεϊδάνη Ισιδώρα: 1η 50 μ. πρόσθιο, 2η 100μ. πρόσθιο (κατηγορία 12 ετών),
• Κορομηλάς Περικλής: 1ος 100μ. ελεύθερο, 3ος 50μ. ελεύθερο (κατηγορία 11 ετών),
• Πανταζόπουλος Παναγιώτης: 2ος 50μ. πρόσθιο, 3ος 100μ. πρόσθιο (κατηγορία 12 ετών)
• Λυμπερόπουλος Σπύρος: 2ος 50μ. ύπτιο (κατηγορία 10 ετών)
• Λυμπερόπουλος Παναγιώτης: 3ος 50μ. ελεύθερο, 3ος 50μ. ύπτιο (κατηγορία 9 ετών),
• Μανωλόπουλος Δημήτριος: 3ος 50μ. ύπτιο (κατηγορία 12 ετών),

Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν επίσης οι: Δουμάζος Γεώργιος, Ζαχαροπούλου Φωτεινή, Κολιοπούλου Ελένη, Μάγκλαρη Ιωάννα, Μπερέτσος Θεόδωρος, Μπερέτσου Όλγα, Τσιάμας Ηλίας, Φωτιάς Δημήτριος και Χρυσικού Μαρία -Ευγενία.
Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους και το αγωνιστικό τους ήθος και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο