Νίκες για γυναίκες και κορασίδες του ΑΣΠΕΤ το Σαββατοκύριακο

Δύο στα δύο ήταν ο απολογισμός των αγωνιστικών αναμετρήσεων του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αυτό το Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα οι γυναίκες ταξίδεψαν την Κυριακή το απόγευμα στην Κυπαρισσία όπου επικράτησαν εύκολα  του Δίωνα με 3-0 σετ. Με την νίκη αυτή η ομάδα της Τρίπολης  έφτασε στους 19 βαθμούς και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω από τον Ν.Ο.Κ. Ποσειδών.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(Γιώργος Χρονόπουλος): Πεντεφούντη, Νικητοπούλου, Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου, Καραλέκα,  Μανίκα, Σιάννα, Ζάβου, Σενγκέργκι.

ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ : :Αλεξοπούλου Αθ., Αντωνοπούλου Βράττου, Βασιλοπούλου, Γιαννοπούλου, Αλεξοπούλου Β. Καλιμάνη, Ντρούλια, Κακούτη, Γιαννή, Αβραμοπούλου,Γκιονάι, Ανδρούτση.

Το Σάββατο η Κ18 (κορασίδες ) του ΑΣΠΕΤ υποδέχθηκαν την Γ.Ε. Ναυπλίου σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον των φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό αφού ο ΑΣΠΕΤ προηγήθηκε με 2-0 σετ και ενώ στο τρίτο σετ η ομάδα της Τρίπολης βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 17-8 η Γ.Ε.Ν. έκανε την αντεπίθεση και με συνδυασμό της έλλειψης συγκέντρωσης των κοριτσιών του ΑΣΠΕΤ θεωρώντας ότι το παιχνίδι θα τελείωνε η ομάδα της Αργολίδας κέρδισε το σετ  μειώνοντας σε 2-1. Στο τέταρτο σετ τα κορίτσια της Τρίπολης μπήκαν αποφασισμένα κρατώντας από την αρχή το προβάδισμα για να φτάσουν στο τέλος στο 25-17 και την νίκη φτάνοντας στους 6 βαθμούς  έναντι των  Αλκυών  και Ίρις Άργους  που έχουν 9 με ένα παιχνίδι λιγότερο.

ΑΣΠΕΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: (Γιώργος Χρονόπουλος): Πετροπούλου, Αλεξοπούλου, Χρονοπούλου, Καραλέκα, Μανίκα, Σιάννα, Μητσοπούλου, Ζάβοτ, Σιούντρη, Πρωϊμάκη

Γ.Ε.ΝΑΥΠΛΙΟΥ : (Διαμαντή): Τσαγγαρέλη, Σταθογιαννοπούλου, Σκαρμούτσου, Σιατερλή, Σαββοπούλου, Ρούτουλα, Παλάσκα, Κοντοσταθάκου, Δράκουλη, Δεσύλα, Μακαρη, Λαπαθιώτη, Γκιώνη.

Την Κυριακή 2/2/2020 η γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ θα υποδεχθεί στις 19:30 τον Ν.Ο. Πύλου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο