Πραγματοποιήθηκε το 3ο “xmas Night Run Korinthos 2019” (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το “XMAS Night Run Korinthos” είναι πια θεσμός και μπορούμε πλέον να πούμε πως ο στόχος επετεύχθει.

Στόχος, επιθυμία και προσδοκία του “Τριαθλητικού Συλλόγου του Ισθμού της Κορίνθου” είναι:
– να βάλουμε στους δρομικούς χάρτες την περιοχή της Κορινθίας,
– να παρακινήσουμε έμπειρους αλλά και ερασιτέχνες δρομείς να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τα όρια τους,
– να φέρουμε κοντά μας οικογένειες και φίλους να τρέξουν για πρώτη φορά,
– να μεταδώσουμε την αξία του αθλητισμού,
– να δούμε την πόλη μας με μια άλλη ματιά,
– να δούμε χαμόγελα, πολλά χαμόγελα !!!!
Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα ζήσαμε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στο 3ο “XMAS Night Run Korinthos”.
Περίπου 900 δρομείς, άνδρες, γυναίκες και παιδιά από διάφορες πόλεις της Ελλάδος (Αθήνα, Τρίπολη, Άργος, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Ναύπλιο, Πάτρα, Καλαμάτα κ.α) πήραν μέρος σε αυτή την δρομική γιορτή και ένα πολύχρωμο, χαρούμενο και ενθουσιώδες ποτάμι ξεχύθηκε στους δρόμους, τους πεζόδρομους και την παραλιακή ζώνη της πόλης της Κορίνθου, χαρίζοντας παλμό, κέφι και ζωντάνια.

Η πέρα από κάθε προσδοκία ανταπόκριση σας, ο ενθουσιασμός και η ικανοποίηση σας θα μπορούσαν να είναι αυτά και μόνο τα κίνητρα και η ώθηση στο να συνεχίζουμε να φτιάχνουμε ωραίους αγώνες αντάξιους των προσδοκιών σας.

Όμως, η συγκινητική στιγμή που τερματίζει τελευταίος και ξεχωριστός ο νεαρός φίλος μας με μία ιδιαιτερότητα στην κίνηση του και δεκάδες κόσμου τον χειροκροτεί και τον επευφημεί καθώς και η πληροφορία πως ένα παιδί, ένα άλλο ιδιαίτερο παιδί κοιμήθηκε εκείνο το βράδυ φορώντας την μπλούζα του αγώνα και με το μετάλλιο περασμένο στον λαιμό του, μας δίνουν την δύναμη να συνεχίζουμε, να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε επικεντρωμένοι τον στόχο μας και μόνο αυτόν.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας που αγκάλιασαν το 3ο “XMAS Night Run Korinthos” και βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτό το event.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Κορινθίων, την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, το Λιμεναρχείο Κορίνθου, το Λιμενικό Ταμείο Κορίνθου, το Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορινθίας, τον ιατρό μας Χρήστο Μούτσο και τους δεκάδες εθελοντές που ήταν κοντά μας.

Ο σύλλογος “TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL” και προσωπικά ο Ιωάννης Βαμβακίδης και ο Αλέξανδρος Βαμβακίδης σας ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή σας, την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας και δίνουμε ραντεβού στο 4ο “XMAS Night Run Korinthos” τον Δεκέμβριο του 2020 !!!!!!

Δείτε φωτογραφίες του 3ου “xmas Night Run Korinthos 2019” πατώντας εδώ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο