1η η Λαμπροπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Κόρινθο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμα μια πρωτιά για την αθλήτρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Λαμπροπούλου Σήλια. Σε ένα από τα τελευταία τουρνουά της χρονιάς η Λαμπροπούλου κατάφερε να κερδίσει ακόμα μια πρώτη θέση στον τενιστικό μαραθώνιο του 2019.

Στην κατηγορία των μικτών διπλών στο τουρνουά του Πήγασου Κορινθίας και με συμπαίχτη τον Παύλο Γεράρδο, με το οποίο είχαν φέτος κατακτήσει ακόμα μια πρωτιά στο Ξυλόκαστρο, κατάκτησαν την 1η θέση του τουρνουά. Πιο συγκεκριμένα αντιμετώπισαν σε 16άρι ταμπλό επιτυχημένα το ζευγάρι των Καρανικόλα – Λιόντου με 62,61 (πρώτος γύρος bye) και στην τετράδα τους Κίσσα – Παπακυριάκου με 61, 62. Στον τελικό του τουρνουά επικράτησαν των Δημόπουλο – Χαλκιά με 62,64 κερδίζοντας για μια ακόμη φορά την 1η θέση του τουρνουά. Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι και πέρυσι την ίδια περίοδο, στο ίδιο τουρνουά με συμπαίχτρια την Καραναγνώστη είχαν κερδίσει την 1η θέση στα διπλά των γυναικών.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Λαμπροπούλου και στον Γεράρδο, και τους ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υγεία και πάντα επιτυχίες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο