1η και 2η θέση για την Λαμπροπούλου, του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Ξυλόκαστρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι πολύ καλές εμφανίσεις για την αθλήτρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, την Λαμπροπούλου Σήλια, η οποία κατέκτησε 2 πρωτιές στο τουρνουά του ομίλου αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου.

Σε ένα τουρνουά, που πλέον έχει γίνει θεσμός για τα μέλη του ομίλου μας η Λαμπροπούλου κατέκτησε την 2η θέση στο ταμπλό του μονού. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Κασκαρά και Πετρουλάκη με 2-0 σετ μέχρι τα ημιτελικά. Στον ημιτελικό με το ίδιο σκορ επικράτησε της Αποστολοπούλου. Στον μεγάλο τελικό ηττήθηκε από την Ορκοπούλου με 1-2 σετ ύστερα από αρκετά καλή εμφάνιση κατακτώντας το κύπελλο της 2ης θέσης.
Στην κατηγορία των μικτών διπλών με συμπαίχτη τον Πάυλο Γεράρδο, κατέκτησαν την 1η θέση με το απόλυτο των νικών σε όλα τα παιχνίδια. Τα πιο δυνατά παιχνίδια στο ταμπλό ήταν αυτά του ημιτελικού και τελικού, όπου επικράτησαν διαδοχικά των ζευγαριών Κριεζίου – Κριεζίου και των Τσίπα – Κριεζίου με 2-0 σετ αντίστοιχα.
Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα συγχαίρουν δημόσια την αθλήτρια Λαμπροπούλου Σήλια και το αθλητικό της ζευγάρι, Παύλο Γεράρδο για την κατάκτηση των δύο αυτών πρώτων θέσεων στο τουρνουά του Ξυλοκάστρου. Πάντα υγεία και να μας κάνεις υπερήφανους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο