4Χ4 τα10άρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στο Tripolis Open

Το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι επιτυχίες μεγαλώνουν για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης..

Για ένα ακόμα τουρνουά, το τέταρτο την φετινή χρονιά, η επιτυχία είχε απόλυτο όνομα, με ένα ακόμα 4χ4 για τις μικρές αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης στην κατηγορία κάτω των 10 ετών. Στο πρόσφατο open τουρνουά που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΣΑ Τρίπολης οι μικρές αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κατάφεραν να κατακτήσουν και τις 3 πρώτες θέσεις του τουρνουά.
Πιο συγκεκριμένα οι μικρές αθλήτριες μας (Χριστοδουλοπούλου 1η θέση, Παπαδοπούλου 2η θέση και Σταυροπούλου – Κυριαζή 3η θέση) συνεχίζοντας την πορεία τους προς τις επιτυχίες αγωνίστηκαν για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο σε 32άρι ταμπλό. Η Χριστοδουλοπούλου Νάγια (no2 του ταμπλό) κατέλαβε την 1η θέση επικρατώντας διαδοχικά των Ρήγα, Ψαροπούλου και Σταυροπούλου (ημιτελικά) με 2-0 σετ. Στον μεγάλο τελικό επικράτησε της Παπαδοπούλου Παναγιώτας με το ίδιο σκορ. Η Παπαδοπούλου, η οποία κατέκτησε την 2η θέση του τουρνουά επικράτησε των Βερέμη με 2-1 σετ, της Δρακοπούλου και της Κυριαζή με 2-0 σετ. Την 3η θέση του τουρνουά κατέκτησαν από κοινού η Σταυροπούλου Ζωη και η Κυριαζή Ζωή, οι οποίες μέχρι τα ημιτελικά αντιμετώπισαν επιτυχημένα τις Βουτιρίτσα, Παπανικολάου και Κοράκη, Φιλοπούλου αντίστοιχα.
Με μεγάλη μας χαρά θα θέλαμε να συγχαρούμε τις μικρές μας αθλήτριες Χριστοδουλοπούλου Νάγια, Παπαδοπούλου Παναγιώτα, Κυριαζή Ζωή και Σταυροπούλου Ζωή για αυτή τους την επιτυχία και τους ευχόμαστε, τόσο καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, όσο και επιτυχημένη διάρκεια κατά την συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων από Σεπτέμβριο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...
Μετάβαση στο περιεχόμενο