2η Φορά Διεθνής ο Ζωγραφάκης της ΑΕΚ Τρίπολης τένις το 2019 σε μονά και διπλά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή χρονιά και έχοντας παρακαταθήκη την πρώτη του διεθνή επιτυχία για το 2019 στην Πτολεμαΐδα , ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκης έλαμψε και στο Διεθνές τουρνουά seniors της Ρόδου.

Συγκεκριμένα ο Δαβίδ κατέκτησε την 1η θέση στα μικτά διπλά και την 2η στα μονά των ανδρών. Το τουρνουά έγινε στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού και διοργανώθηκε από την ITF (International Tennis Federation).

Στα αγωνιστικά ο Δαβίδ σε 16άρι ταμπλό και ξεκινώντας από το no2 κατέκτησε την 2η θέση κερδίζοντας στον δεύτερο γύρο τον Μαλώτρα με 2-0 σετ και στα ημιτελικά τον Πολωνό Bartosz  με 2-0 σετ . Στον τελικό ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης ηττήθηκε από τον Γάλο Jerome με 2-0 σετ  κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στα μονά.

Στα διπλά ο Δαβίδ με συμπαίχτρια του την Περσεφόνη Δεληγιάννη κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας στον 2ο γύρο τον Τούρκο και την Λιθουανή (Kasar – Dulskyte) με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά απέκλεισαν την Ρουμάνα και τον Άγγλο (Agiakatsikas – Janousek) με 2-1 σετ μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό.

Εκεί το ασταμάτητο ζευγάρι των Ζωγραφάκη – Δεληγιάννη επικράτησαν και του ζευγαριού από Ελλάδα και Κύπρο (Ζαχαριάδη – Πιλάβα) με 2-1 σετ κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στα διπλά.

Ο όμιλος και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης συγχαίρουν τον αθλητή τους Δαβίδ Ζωγραφάκη, τόσο για την 2η Διεθνή επιτυχία του στο μονό, όσο και για την πρώτη στην κατηγορία των διπλών. Πολλά συγχαρητήρια και στην συναθλήτρια του Δεληγιάννη για την κατάκτηση της 1ης θέσης. Καλή επιτυχία στην συνέχεια των ημερών καθώς τα τουρνουά έχουν πλέον “ζωηρέψει“ αρκετά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

Πρώτη συνεδρίαση για την Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής

Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Τρίτη 23 Απριλίου, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο