«Θεοδωράκεια 2019» -9η Δροµική αθλητική εκδήλωση στη Γορτυνία

Ο Δήμος Γορτυνίας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), με την υποστήριξη πολλών εθελοντών, διοργανώνουν την 9η δρομική αθλητική εκδήλωση (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη ανθρωπιστή και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2019» την Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

Με το μήνυμα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» η εκδήλωση έχει ως στόχο την ανάδειξη του Αρκαδικού Ιδεώδους και συνδυάζει  τον πολιτισμό, την υγιεινή ζωή, τον αθλητισμό, τον εθελοντισμό  και την φυσιολατρία.

Η διαδρομή, μήκους 24,3 χιλιομέτρων, εκτείνεται μέσα σε μια πανέμορφη περιοχή του Δήμου Γορτυνίας έχοντας  ως σημείο αφετηρίας την Ζάτουνα. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα περάσουν από την Δημητσάνα και τον Λούσιο ποταμό, την Καρκαλού, τον Καμπέα, το Σανατόριο Μάνας και μέσα από τις ελατόφυτες πλαγιές στις απολήξεις του Μαινάλου, θα τερματίσουν στο Βαλτεσινίκο.

Ώρα εκκίνησης του αγώνα 10.30 π.μ.

Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στην πλατεία του Βαλτεσινίκου.

Παρακαλούνται οι δημότες και οι επισκέπτες που θα κινηθούν στην συγκεκριμένη διαδρομή την ώρα διεξαγωγής του αγώνα να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί.

Πληροφορίες για την προκήρυξη του αγώνα και την δήλωση συμμετοχής θα βρείτε στους ιστότοπους  http://www.anatrexo.gr  και https://sdiathens.gr

Πληροφορίες για καταλύματα, εστιατόρια, αξιοθέατα κ.λ.π. στον ταξιδιωτικό οδηγό του Δήμου Γορτυνίας http://discovergortynia.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο