Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley στο Μαίναλο (video - pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley στο Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο χιονοδρομικό του Μαινάλου προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley αλλά και να απολαύσει το πανέμορφο τοπίο του Μαινάλου.

Στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που στήθηκαν δίπλα στο γραφικό σαλέ φιλοξενήθηκαν αθλητές του snow volley προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν εκεί. 

Στη διάρκεια του πρωταθλήματος αρκετοί επώνυμοι, άνθρωποι του αθλητισμού και της σόου μπιζ βρέθηκαν στο Χ.Κ. Μαινάλου, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενεί τέτοιου είδους διοργάνωση. 

snow volley 17

Στο Μαίναλο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

snow volley 35

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι ,πραγματοποιείται μία πολύ πετυχημένη διοργάνωση, παρακολουθήσαμε από κοντά αυτό το νέο και ωραίο άθλημα στο βουνό. Αποδεχτήκαμε τη τιμή της Ομοσπονδίας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια.

Η πόλη της Τρίπολης αγαπάει τον αθλητισμό και το έχει αποδείξει περίτρανα. Είμαστε διαθέσιμοι και του χρόνου στην Ε.Ο.ΠΕ. για να φιλοξενήσουμε ξανά αυτή τη διοργάνωση. 

Καλώ τον κόσμο να επισκεφτεί το χιονοδρομικό την Κυριακή 10/02 και να γνωρίσει από κοντά αυτό το νέο άθλημα.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας:

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 20:12

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia