Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley στο Μαίναλο (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley στο Χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/QCaTzytODoU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο χιονοδρομικό του Μαινάλου προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Snow Volley αλλά και να απολαύσει το πανέμορφο τοπίο του Μαινάλου.

Στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα που στήθηκαν δίπλα στο γραφικό σαλέ φιλοξενήθηκαν αθλητές του snow volley προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε όσους βρέθηκαν εκεί. 

Στη διάρκεια του πρωταθλήματος αρκετοί επώνυμοι, άνθρωποι του αθλητισμού και της σόου μπιζ βρέθηκαν στο Χ.Κ. Μαινάλου, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξενεί τέτοιου είδους διοργάνωση. 

snow volley 17

Στο Μαίναλο παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής μαζί με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργο Θεοδωρακόπουλο.

snow volley 35

Ο κ. Παυλής ανέφερε ότι ,πραγματοποιείται μία πολύ πετυχημένη διοργάνωση, παρακολουθήσαμε από κοντά αυτό το νέο και ωραίο άθλημα στο βουνό. Αποδεχτήκαμε τη τιμή της Ομοσπονδίας να υποστηρίξουμε την προσπάθεια.

Η πόλη της Τρίπολης αγαπάει τον αθλητισμό και το έχει αποδείξει περίτρανα. Είμαστε διαθέσιμοι και του χρόνου στην Ε.Ο.ΠΕ. για να φιλοξενήσουμε ξανά αυτή τη διοργάνωση. 

Καλώ τον κόσμο να επισκεφτεί το χιονοδρομικό την Κυριακή 10/02 και να γνωρίσει από κοντά αυτό το νέο άθλημα.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας:

Δείτε φωτογραφίες εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κώστα Μιχόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός των προτάσεων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που προορίζονται για ένταξη και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος της Περιφέρειας είναι η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο