Κάλεσμα ΑΣΠΕΤ για το Ντέρμι με τον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή 10/2/2019 και ώρα 19:30 η τρίτη στην βαθμολογία του Γ΄ ομίλου  γυναικεία ομάδα του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης θα υποδεχθεί στο ντέρμπι της 9ης  αγωνιστικής την  ομάδα του Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας που βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας η  οποία   θα επιδιώξει την πρόκρισή της στο finalfour για την άνοδο στην β΄εθνική μέσα από την διαδικασία των playoff .

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας για να παρακολουθήσει  στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι  για φέτος  (ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική στην Πύλο) άλλη μια συναρπαστική αναμέτρηση  ενισχύοντας  την προσπάθεια των κοριτσιών  χαρίζοντας τους το χειροκρότημα , αποτελώντας τον 7ο παίχτη της ομάδας όπως έκανε την προηγούμενη Κυριακή.

Το Σάββατο οι Παγκορασίδες του ΑΣΠΕΤ  θα  μεταβούν στην Κυπαρισσία για να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Δίων στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο