Σεμινάριο, βραβεύσεις και κοπή πίτας από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το απόγευμα της Κυριακής 20 Ιανουαρίου διεξήχθη στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης η ημερίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/I6sCNk6M9pw” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

 Μια ημερίδα που ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα και ολοκληρώθηκε το βράδυ και περιλάμβανε στο πρώτο μέρος το επιμορφωτικό σεμινάριο για τις αναπτυξιακές ηλικίες, στο κυρίως μέρος της πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις αθλητών της Περιφέρειας. Στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η ημερίδα ξεκίνησε λίγο πριν τις 16:00 με τις εγγραφές του σεμιναρίου και την έναρξη των εργασιών του που περιλάμβανε τέσσερις εισηγήσεις οι οποίες είχαν αναλυτικά ως εξής:

Πρόληψη για την αποφυγή μυϊκής θλάσης και η επανένταξή τους στην προπονητική διαδικασία μετά από τον τραυματισμό. | ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Αληγέωργα Ανδριάνα (Φυσικοθεραπεύτρια συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ).
Ανάπτυξη ταχύτητας στις αναπτυξιακές ηλικίες | ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Κέλλης Σπύρος (μέλος Δ.Σ. ΣΕΓΑΣ Πρόεδρος ΕΠΕΠ. Ομότιμος Καθηγητής Α.Π.Θ.).
Ο ρόλος των γονέων και των προπονητών στην ψυχική ανθεκτικότητα του αθλητή | ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Πατσού Φρόσω (Αθλητική ψυχολόγος επιστημονικός συνεργάτης ΣΕΓΑΣ).
Το διατροφικό 24ωρο ενός αθλητή | ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Μπερτζελέτος Δημήτριος (Διατροφολόγος MSc MEd συνεργάτης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ).
Νωρίτερα και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, με κομμάτια να μοιράζονται σε όλους τους παρευρισκόμενους εκτός αίθουσας με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης των βραβεύσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρουσία στην ημερίδα έδωσαν αρκετά μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου όπως ο Πρόεδρος της κ. Κώστας Βινατσέλας. Παρουσία στην εκδήλωση και μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ όπως η β’ αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κα Ξένια Αργειτάκη, αλλά και τα μέλη της κα Παρασκευή Παχατουρίδου, κ. Δημήτρης Πουλόπουλος και κ. Ιωάννης Μπόλλας κ.α.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο