Με το δεξί ξεκίνησε για το 2019 τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με το δεξί ξεκίνησε για το 2019 τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης επικρατώντας της Πύλου στην Τρίπολη με 3-0 σετ.

Ήταν ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού οι δυο ομάδες συγκατοικούσαν στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας του Γ΄ ομίλου του πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΕΠ. Τα κορίτσια της Τρίπολης μπήκαν νωχελικά στο παιχνίδι εμφανώς επηρεασμένα από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Τα δυο πρώτα σετ κινήθηκαν στο ίδιο περίπου μοτίβο με την ομάδα του ΑΣΠΕΤ να παίρνει ένα προβάδισμα δυο , τριών πόντων μέχρι το 15 και την Πύλο να πλησιάζει ή και να ισοφαρίζει το σκορ. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα της Τρίπολης έβρισκε τις λύσεις για να ξεφύγει στο σκορ κυρίως με όπλο το σερβίς και να προηγηθεί με 2-0 σετ (25-19) (25-16).

Στο τρίτο σετ αντιστράφηκαν οι ρόλοι με την ομάδα της Πύλου να παίρνει ένα προβάδισμα τριών τεσσάρων πόντων και τον ΑΣΠΕΤ να κυνηγά το σκορ και να ισοφαρίζει σε 13-13. Η Πύλος όμως κατάφερε να ξεφύγει και να προηγηθεί με 15-20 και 18-22.Σε εκείνο το σημείο τα κορίτσια της Αρκαδίας μειώνοντας τα λάθη τα οποία μεταφέρθηκαν στην αντίπαλη ομάδα καθώς ο ΑΣΠΕΤ πλησίαζε το σκορ και τελειώνοντας επιτυχημένα τις επιθέσεις έκαναν την ολική ανατροπή παίρνοντας το σετ 25-23 και τον αγώνα δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι έχουν πίστη στις δυνατότητές τους και ψυχολογία ώστε να μπορούν να ανατρέψουν μια εις βάρος τους κατάσταση.

Επόμενο παιχνίδι την για την ομάδα της Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή με την Μεσσήνη

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης: (Χρονόπουλος Γ.) Πεντεφούντη Νικητοπούλου Ζάβου Φωτοπούλου Χρονοπούλου Σενγκέργκι Κοπίτα Αλεξοπούλου Καραλέκα Σιάννα
Ν.Ο.Πύλου: Κοντολονη Χρονοπούλου Διακουμογιαμοπουλου Κάστορα Ποπορη Αθανασίου Μέμα Δήλε Λίγγρη Φουρτούνη Βλάχου

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο