Διέπρεψε Το Κόκκινο & Πορτοκαλί Επίπεδο της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις Στο Athlisis

“Εξετάσεις” και μάλιστα επιτυχημένες ήταν οι τελευταίοι αγώνες για την ακαδημία του ομίλου μας στο πρόσφατο τουρνουά που έγινε στο Athlisis Tennis Club στο Άργος.

Πιο συγκεκριμένα Δεκαπέντε αθλήτριες και αθλητές από την ακαδημία μας 7-9 ετών έδωσαν το παρόν στο τελευταίο ενωσιακό προπαιδικό τουρνουά για κόκκινο και πορτοκαλί επίπεδο.
Στις εγκαταστάσεις τουAthlisis Tennis Club οι μικροί αθλητές μας έδωσαν 3ώρη αγωνιστική παρουσία, έπαιξαν με την ψυχή τους και διασκέδασαν ταυτόχρονα με τα παιχνίδια τους. Πολλές εκπλήξεις για όλα τα μικρά παιδιά είχε ετοιμάσει το Ahlisis Tennis Club, ιδιαίτερα για τους αθλητές του κόκκινου επιπέδου.
Για τον όμιλό μας στο κόκκινο επίπεδο αγωνίστηκαν οι Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα, Ξουρή Αναστασία, Μπακοπούλου Βαλεντίνη, Μπουντρούκα Μαριτίνα και Κοσμίδης Έκτορας. Στο πορτοκαλί επίπεδο και μια ανάσα πριν το πράσινο οι αθλητές τις προαγωνιστικής ομάδας μας ήταν οι: Κοτσώνη Ελένη, Κυριαζή Ζωή, Σταματοπούλου Ελπινίκη, Κοράκη Χαρίκλεια, Χριστοδουλοπούλου Νάγια, Μπαρουξής Μάριος, Κοσμίδης Φίλλιπος, Ξουρής Γιάννης, Μπατίτσας Γιώργος και Καμπισιούλης Γιάννης.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας. Τους ευχόμαστε καλές γιορτές και πάντα επιτυχίες !!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο