Διέπρεψε Το Κόκκινο & Πορτοκαλί Επίπεδο της ΑΕΚ Τρίπολης Τένις Στο Athlisis

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Εξετάσεις” και μάλιστα επιτυχημένες ήταν οι τελευταίοι αγώνες για την ακαδημία του ομίλου μας στο πρόσφατο τουρνουά που έγινε στο Athlisis Tennis Club στο Άργος.

Πιο συγκεκριμένα Δεκαπέντε αθλήτριες και αθλητές από την ακαδημία μας 7-9 ετών έδωσαν το παρόν στο τελευταίο ενωσιακό προπαιδικό τουρνουά για κόκκινο και πορτοκαλί επίπεδο.
Στις εγκαταστάσεις τουAthlisis Tennis Club οι μικροί αθλητές μας έδωσαν 3ώρη αγωνιστική παρουσία, έπαιξαν με την ψυχή τους και διασκέδασαν ταυτόχρονα με τα παιχνίδια τους. Πολλές εκπλήξεις για όλα τα μικρά παιδιά είχε ετοιμάσει το Ahlisis Tennis Club, ιδιαίτερα για τους αθλητές του κόκκινου επιπέδου.
Για τον όμιλό μας στο κόκκινο επίπεδο αγωνίστηκαν οι Παπαγιαννοπούλου Αγγελίνα, Ξουρή Αναστασία, Μπακοπούλου Βαλεντίνη, Μπουντρούκα Μαριτίνα και Κοσμίδης Έκτορας. Στο πορτοκαλί επίπεδο και μια ανάσα πριν το πράσινο οι αθλητές τις προαγωνιστικής ομάδας μας ήταν οι: Κοτσώνη Ελένη, Κυριαζή Ζωή, Σταματοπούλου Ελπινίκη, Κοράκη Χαρίκλεια, Χριστοδουλοπούλου Νάγια, Μπαρουξής Μάριος, Κοσμίδης Φίλλιπος, Ξουρής Γιάννης, Μπατίτσας Γιώργος και Καμπισιούλης Γιάννης.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας. Τους ευχόμαστε καλές γιορτές και πάντα επιτυχίες !!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο