2η & 3η Θέση για Χριστοδουλοπούλου και Σμυρνιώτη της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ξυλόκαστρο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε ψηλές στροφές κινούνται τα 10άρια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, αφού οι νίκες στα ενωσιακά και όχι μόνο τουρνουά έρχονται με συνεχώς αυξανόμενους ρυθμούς. Για ένα ακόμα τουρνουά το προτελευταίο της χρονιάς, που έγινε στο Ξυλόκαστρο από τον “Σύθα” , τα κορίτσια του ομίλου μας κατέκτησαν ακόμα δύο πρώτες θέσεις.

Μετά την 1η και την 2η θέση της Αποστολίδη και της Σμυρνιώτη στην Τρίπολη, σειρά πείρε η Χριστοδουλοπούλου και ξανά η Σμυρνιώτη με την 2η και την 3η θέση στο προπαιδικό τουρνουά της 45ηςεβδομάδας. Ήταν το 4ο συνεχόμενο τουρνουά που οι αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις των ενωσιακών τουρνουά.

Στο αγωνιστικό σκέλος η Χριστοδουλοπούλου επικράτησε της Μέξας του ΑΟΑ Πατρών με 2-1 σετ  και στον δεύτερο γύρο της Τζωρτζάτου επίσης του ΑΟΑ Πατρών με 2-0 σετ. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε σε εμφύλιο αγώνα της Σμυρνιώτη από την ΑΕΚ Τρίπολης με 2-0 σετ, μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Εκεί την περίμενε η Καταπόδη Από  τον ΑΟΑ Πατρών, και με σκορ 1-2 ηττήθηκε μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι 1,5 ώρας με πολλές ανατροπές, το οποίο καθήλωσε αρκετούς από τους θεατές των αγώνων.

Η Σμυρνιώτη, η οποία όπως αναφέρθηκε ηττήθηκε από την συναθλήτρια της, Χριστοδουλοπούλου,  στα ημιτελικά, κατακτώντας την 3η θέση, πέρασε με wo στον 2ο γύρο και αντιμετώπισε επιτυχημένα στην οκτάδα την Τζούδα (ΑΟΑ Πατρών) με 2-1 σετ.

poly sofi ksilokastro

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα των Παπαδόπουλου, Χατζηγιάννη και Χασομέρη, συγχαίρουν τις αθλήτριες του ομίλου τένις της ΑΕΚ για την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και για τις θέσεις που κατέλαβαν στο προτελευταίο για φέτος τουρνουά της ένωσης και τους εύχονται καλή αγωνιστική συνέχεια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο