Το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί το 12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ στην Τρίπολη (πρόγραμμα)

Διασυλλογικοί αγώνες 12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ.

Δύο μέρες έχουν απομείνει για την έναρξη των διασυλλογικών αγώνων του 12ου Κυπέλλου ΚΟΑΤ, στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2018, στην πόλη μας την Τρίπολη. Οι αγώνες τελούν υπό την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ο μεγάλος αριθμός των κολυμβητών που αναμένονται θα μπορεί να προπονηθεί από την Παρασκευή μετά τις 14:00 η ώρα, οπότε έχει παραχωρηθεί η χρήση των εγκαταστάσεων από το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης, από τις κολυμβητικές ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα συμμετάσχουν στο 12ο Κύπελλο ΚΟΑΤ.

Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, και καλεί όλους τους κατοίκους της Τρίπολης, να παρακολουθήσουν και να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των αθλητών-τριών, στη σημαντική αυτή δραστηριότητα του νερού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ γιατί μέσα από την προβολή σας γίνεται γνωστή η μεγάλη προσπάθεια των αθλητών του συλλόγου μας και όλων των Κολυμβητικών Ομάδων συμμετεχόντων, για την ανάπτυξη του αθλήματος αυτού που η πόλη μας, έχει την χαρά να μπορεί να το αναπτύξει στο Δημοτικό Κλειστό Κολυμβητήριό μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                          Η Γενική Γραμματέας

Καλαθά Χριστίνα                                   Λούτου – Κορομηλά Ευγενία

(πρόγραμμα)

koatkipelo 12 afisa 228224

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο