1η Θέση για την Αποστολίδη – 2η για την Σμυρνιώτη – 3η για τη Σταυροπούλου στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με το απόλυτο 3 στα 3 τερμάτισαν την αγωνιστική αποστολή τους τα 10αράκια του ομίλου μας. Στο ενωσιακό, προπαιδικό τουρνουά που ανέλαβε και έφερε σε επιτυχία ο όμιλός μας οι αθλήτριες του ομίλου μας κατέλαβαν τις 3 πρώτες θέσεις στη κατηγορία των κοριτσιών.

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση κατέκτησε η Αποστολίδη Έυα με 2η την Σμυρνιώτη Σοφία και στην 3η θέση την Σταυροπούλου Ζωη. Πολύ δυνατές εμφανίσεις για τις τρεις αθλήτριες του ομίλου μας, τόσο με την Σταυροπούλου στην πρώτη της συμμετοχή σε ενωσιακό να μπαίνει μέσα στην τετράδα, αν και 8 ετών δείχνοντας πως με σταθερή δουλειά και συγκέντρωση θα καταφέρει πολλά πράγματα στο μέλλον, όσο και με τις μεγάλες 10άρες μας, Αποστολίδη και Σμυρνιώτη, που του χρόνου αλλάζουν κατηγορία, να μας κάνουν υπερήφανους για ένα ακόμα τουρνουά.

Στην κατηγορία consolation  ο όμιλός μας είχε ακόμα δύο επιτυχίες κατακτώντας πάλι στα κορίτσια τις δύο πρώτες θέσει με πρώτη την Χριστοδουλοπούλου και 2η την Μητροπούλου.

Πολλά συγχαρητήρια κορίτσια τόσο από την διοίκηση, όσο και από τους προπονητές σας για τις επιτυχίες σας. Η προσπάθεια συνεχίζεται και μακάρι να κλείσει επιτυχημένα το 2018, ακριβώς όπως ξεκίνησε και συνεχίζεται μέχρι σήμερα !!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο