Τελικά Αποτελέσματα LTA3 απο την ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πενήντα ημέρες πέρασαν από το πρώτο παιχνίδι για τα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που έπαιξαν στην 3η LTA 2018. Με 199 παιχνίδια καθ’όλη αυτή την διάρκεια των 50 ημερών στις εγκαταστάσεις του ομίλου τένις της  ΑΕΚ Τρίπολης τα μέλη έπαιξαν συναρπαστικά παιχνίδια, τόσο κατά την διάρκεια των ομίλων round robbin, όσο και στην knock out φάση.

Tα μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης διάνυσαν ένα εκπληκτικό αγωνιστικό μαραθώνιο παιχνιδιών και είδαν όλοι τους κόπους τους να ανταμείβονται αποκτώντας, τόσο πλούσιες αθλητικές εμπειρίες, όσο και αγωνιστικό πνεύμα.

Όλα αυτά μετουσιώθηκαν σε μια παράσταση όχι μονο για 16 ρόλους, όσοι ήταν και οι νικητές όλων των κατηγοριών, αλλά για πολλούς πρωταγωνιστές, η οποία έλαβε χώρα στο Season Opening Party του ομίλου μας.

Τα περισσότερα από τα μέλη μας παρεβρέθησαν στο  “Menta cocktaillery aperitivo”, χορηγό του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης,, όπου και έγινε το πρώτο επίσημο party της χρονιάς.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του ομίλου κ. Γιώργος Παπαδόπουλος απευθύνοντας ένα σύντομο χαιρετισμό προς όλους τους παρεβρισκόμενους και στην συνέχεια έγιναν οι απονομές των νικητών από την έφορο κα. Θεοφιλοπούλου Ελένη και τον Γ. Γραμματέα κ. Ιωάννη Νίκου.

Το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλος, τα τέως μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης, οι κ. κ. Κοσμίδης και Σωτηρόπουλος καθώς και σύσσωμη η προπονητική ομάδα του ομίλου, η οποία βρισκόταν μέχρι τελευταία στιγμή σε διπλή αγωνιστική αποστολή σε Κόρινθο και Ξυλόκαστρο. 

Το Season Opening Party συνεχίστηκε μέχρι πρωίας αφού οι μουσικές επιλογές του dj Ta Kiss.

Η οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της ΑΕΚ Τρίπολης, που έπαιξαν  LΤΑ3 του 2018 και να ανανεώσει το ραντεβού τους για την τελευταία  LΤΑ4, που θα γίνει στα τέλη Νοεμβρίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο