3η η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο Πανελλαδικό Ε2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με κεκτημένη ταχύτητα, παρά το πολύ βαρύ μαθητικό της πρόγραμμα, συνεχίζει η Λαμπροπούλου Σήλια τις πτήσεις της στα Πανελλαδικά τουρνουά. Σειρά μετά την επιτυχημένη πορεία στην Ηλιούπολη είχε η συμμετοχή της αθλήτριάς μας στους αγώνες που έλαβαν χώρα στο Χαϊδάρι.

Στα μονά η Λαμπροπούλου έφτασε μια ανάσα πριν την οκτάδα αλλά στην κατηγορία των διπλών κατέκτησε την 3η θέση του Πανελλαδικού της 42ης αγωνιστικής εβδομάδας.

Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης με συμπαίκτρια την Στρατή Γεωργία του ΑΟΑ Πατρών ξεκινώντας σαν no3 του ταμπλό πέρασαν τον πρώτο γύρο bye  και στον δεύτερο επικράτησαν του ζευγαριού Μαυρομάτη – Σιλιντζίρη με 2-0 σετ (62- 61) μπαίνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου και αντιμετώπισαν το no1 του ταμπλό Βασιλοπούλου – Πετροπούλου.

Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι 5 διακοπών λόγο καιρού, παιχνίδι το οποίο κράτησε 3 ημέρες, το ζευγάρι της Λαμπροπούλου ηττήθηκε με 2-1 σετ (64 46 10-8).

labropoulou silia aek

Πολλά συγχαρητήρια για την Λαμπροπούλου και την Στράτη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλαδικό τουρνουά του Χαϊδαρίου και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια τόσο στα master της ΣΤ Ένωσης Πελοποννήσου, όσο και στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο