Καλαμάτα | Πραγματοποιήθηκε το Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρωί της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος, που διοργάνωσε η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Καλαμάτας σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας και με την έμπρακτη υποστήριξή του. 

Οι αγώνες έγιναν στην πίστα motocross του Αθλητικού Πάρκου Μοτοσυκλέτας Καλαμάτας.

Ογδόντα αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, κάποιοι από αυτούς και Πρωταθλητές Ελλάδος, εντυπωσίασαν τους θεατές, που έσπευσαν στην πίστα motocross για να απολαύσουν το μοναδικό αυτό θέαμα.

motor kross kalamata

Ο Δήμαρχος, σε χαιρετισμό του, τόνισε ότι αισθάνεται μεγάλη χαρά καθώς ο αποκατεστημένος πρώην ΧΑΔΑ Γιαννιτσανίκων, που παραχωρήθηκε στη ΛΕΜΟΚΑ, έχει μετατραπεί σε έναν μοναδικό χώρο αναψυχής, για να μπορούν οι αθλούμενοι, πάντα με ασφάλεια, να εντυπωσιάζουν με τη δεξιοτεχνία τους.

nikas motor kross

Ο Π. Νίκας έδωσε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του σημαντικού αυτού αγώνα και ευχήθηκε να υπάρξει καλός συναγωνισμός, χωρίς ατυχήματα και να κερδίσει ο καλύτερος.

Η πίστα motocross, που έχει διαμορφωθεί με τη φροντίδα του Δήμου Καλαμάτας και την προσωπική εργασία των μελών της ΛΕΜΟΚΑ, εγκαινιάσθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Σημειώνεται δε πως το Αθλητικό Πάρκο Μοτοσυκλέτας στα Γιαννιτσάνικα έχει έκταση 50 στρεμμάτων και έχει παραχωρηθεί από το Δήμο για την υποστήριξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού με μοτοσυκλέτες. Διαθέτει νερό και ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ με τη φύτευση δένδρων με συστηματικό τρόπο θα προσφέρεται η αναγκαία σκιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο