Στους κορυφαίους του κόσμου o Γεώργιος Χαραλαμπόπουλος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα χειροπάλης 2018 (video)

Παγκόσμιο πρωτάθλημα χειροπάλης 2018, Αττάλεια – Τουρκία. Δεν κατάφερε το μετάλλιο ο Έλληνας δις παγκόσμιος πρωταθλητής- παρέμεινε στους κορυφαίους του κόσμου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Fu8GQAfJD-c” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Παγκόσμιο πρωτάθλημα χειροπάλης 2018, Αττάλεια – Τουρκία. Δεν κατάφερε το μετάλλιο ο Έλληνας δις παγκόσμιος πρωταθλητής- παρέμεινε στους κορυφαίους του κόσμου.
Ο Χαραλαμπόπουλος (παγκόσμιος πρωταθλητής του 15′ & 17΄) αγωνίστηκε στη κατηγορία MASTER 100+kg τη Τετάρτη 17 & Πέμπτη 18 Οκτωβρίου σε αριστερό και δεξί χέρι αντίστοιχα.Ο Έλληνας χειροπαλαιστής γνώρισε την ήττα την πρώτη μέρα από τον Αμερικάνο 200 κιλών πρωταθλητή Kody Merritt, τον οποίο κέρδισε με μεγάλη άνεση την δεύτερη μέρα στο δεξί χέρι.
Ο Χαραλαμπόπουλος συνέχισε με δύο νίκες απέναντι στον Καναδό Jeff Slater, αθλητή που συνάντησε και κέρδισε ξανά στο δεξί χέρι, αλλά και τον Τούρκο οικοδεσπότη Mustafa Koray Damcioglu.
Ο πρωταθλητής μας δεν βοηθήθηκε από την κλήρωση και έπεσε και τις δύο μέρες επάνω στον μέχρι προσφάτως αήττητο Ρώσο πρωταθλητή Oleg Meledev, ο οποίος του έκοψε τον δρόμο προς τα μετάλλια, έτσι και σε δεξί και σε αριστερό ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος κατέκτησε την 6 θέση.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο